Op De Bank #55

Afterthought GLORY 90

gave respect

Remy Bonjasky and Marinho Gordon discuss the last week during the new episode of On The Couch. With Mounir! Ofcourse about GLORY 90, the fights, the wildcards and much more

Uploaded on Dec 29, 2023, 4:51:42 PM (5 months ago)

36 comments

SB
Simon Berendsen
@SimonBerendsen
5 months ago

Strijders,

Ook ik ben een vriend van de show. Geweldig platform bieden jullie aan de liefhebbers!

Voor wat betreft het toernooi:

Denken jullie dat Plazi het wel ver gaat schoppen? Laten we eerlijk zijn… Cookie won echt ‘easy’ van Plazi. Ook de rondes dat zijn arm nog goed was had Plazi echt weinig in te brengen. Hij mistte ook echt bijna al zijn stoten, conditioneel slecht en niet doordacht (vind ik persoonlijk).

Hij heeft 2 keer van Khababez gewonnen waarvan 1 keer Khababez onvoorbereid en van een afgeschreven Adegbuyi als ik dit mag zeggen? Voor de rest? Is hij wel de man wie we denken dat hij is?

Geen haat want het is een topgozer….. maar ik zie hem echt niet of niet snel winnen van een Uku, Khachab, Bahram, Levi en Rico.


Groetjes en keep going,

Simon -

P
PK_Gym
@PKGym
5 months ago

Warriorcode is top en wordt steeds beter. Mounir is ook soldaat maar Rico pound voor pound noemen als hij toernooi wint klopt natuurlijk niet. HW divisie is vrij zwak en er zijn binnen glory ook andere kickboxers met lange winning streaks(petch, semeleer, beztati, raza). Buiten Glory om heb je monsters als Tawanchai, Kyrglia, Tenshin, Rodtang, Takeru, Panpayak, Superlek en nog oude legendes als Buakaw en Saenchai die echt insane records hebben. Rico wint sowieso het tournooi op een saaie manier krijgt een applausje en zn bragging rights for 2 weken en daar blijft t bij. Pound for pound...NEE

W
Wim
@Wim
5 months ago

Zo veel namen noemen en dan de echte P4P Allazov niet noemen! De echte Goat is natuurlijk Giorgio Petrosyan.

P
PK_Gym
@PKGym
5 months ago

Petrosyan is nu met pensioen. Ik benoemde alleen de actieve vechters. Anders had ik de K-1 grootheden, Samart, Namsaknoi, Masato, Ramon Dekkers, Rob Kaman etc ook moeten benomen.

Roberto
@Rob03
5 months ago

Fawaka Remy & Marinho ,

Alle eerst wil ik zeggen dat ik een trouwe kijker ben van de show . Ik kijk al sinds Remy & Marinho op de bank #1 en ben blij dat deze show bestaat met jullie ongezouten meningen . Iets wat de vechtsportwereld nodig had.

Ik wil het met jullie hebben over een paar zaken:

1. Marinho heeft Tyjani Beztati heel hoog zitten en wat ik begrijp .Hij is op dit moment de welverdiende lightweight Champion ,maar ik zou niet 1,2,3 zeggen dat Tyjani Beztati zou winnen van Enriko Kehl. Kehl heeft een zwaardere pad bewandeld als Tyjani en heeft tegen toppers gevochten als : Legend Buakaw en Allaznov die nu de kampioen is bij One FC .Kehl heeft van beide heren gewonnen . Ik zie Tyjani niet winnen van Allaznov. Volgens moet Marinho meer research doen over Enriko Kehl om te zeggen dat Tyjani gaat winnen van Kehl. Ongeacht Marinho hem hoog heeft zitten .

2. Wat vinden jullie van Karate Combat dat lijkt veel op MMA dan alleen staand en je mag door slaan op de grond ,maar geen submission. Ik zie veel oude MMA vechter eraan meedoen zoals : Anthony Pettis.

Blijf zo doorgaan met jullie show en 2024 gaat een mooie jaar worden voor jullie

Mvg trouwe kijker Rob03


P
PK_Gym
@PKGym
5 months ago

Kehl heeft eerst verloren tegn Buakaw en heeft in de 2e wedstrijd een hele discutabel kadootje gehad van de jury. Kehl zou Allazov nu niet meer verslaan maar de kans dat hij daar voor de titel zou vechten was bijna nihill. In Onefc ging hij niet lekker.Hij heeft tegen veel grotr namen gestaan maar deze wedstrijden bijna ook allemaal verloren. Ik denk dat Marinho gelijk heeft , Beztati pakt hem makkelijk

Roberto
@Rob03
5 months ago

Dat Beztati ,Kehl makkelijk pakt vind ik moeilijk te zeggen en tegen welke grote namen heeft Tyjani Beztati gestaan en gewonnen vergeleken Enriko Kehl, behalve Petch die van een lagere gewichtsklasse komt??

P
PK_Gym
@PKGym
5 months ago

Die Kaito uit Japan was geen koekenbakker en hij heeft natuulijk ook tegen Sittichai en Grigorian gestaan maar ik snap wat je bedoeld en je hebt zeker een punt. Persoonlijk vindt ik Kehl vaak rommelig . Beztati is technisch beter ontwikkeld in mijn ogen. Ook heeft Beztati weinig schade opgelopen in de afgelopen jaren. Kehl heeft veel oorlogen achter de rug.

M
MuhammadAli
@MuhammadAli
5 months ago

Marinho & Remy mooi wat jullie doen! Volg jullie al een tijd, nu toch besloten een account te maken voor de support.

1- Remy zou eind van het jaar een before en after foto van zijn buik tonen. Hij had na een etentje een weddenschap voor 50 euro met zijn vriend om zijn buikje weg te werken naar een sixpack. Maar heb er niks meer over gehoord, denk dat hij nu zelf 50 euro moet leggen?!
2- Jullie hebben altijd een mooie foto van Ali achter jullie hangen. Remy waarom durfde je uit respect voor Ali je zoon niet Muhammad of Ali te noemen ipv Cassius? Was je bang dat hij dan vaker gediscrimineerd zou worden?
3- 8-mans toernooi vindt 9 maart plaats. Is dat ivm met de Ramadan die waarschijnlijk op 10 maart begint geen marketingblunder? Omdat de grote groep islamitische fans misschien geen kaartje kopen en niet gaan kijken, omdat de nacht vóór de start van de Ramadan zij starten met hun spirituele focus in o.a. de moskee?

W
WS
@Bonjasky01
5 months ago

Fawaka boys,

Superaflevering weer! Precies wat remy zegt, er gaan blessures vallen 100%. Dan kunnen ze gewoon niet om Jamal heen. Het zou me niets verbazen als ricardo "opeens" geblesseerd is. Dat ziet iedereen toch wel gebeuren? Ik heb wel zin in die grandprix zeg :D Ook de toernooien in de andere gewichtsklassen, kan niet wachten.

Ook nog even terug te komen op touchassie, die moet gewoon meteen tegen Wisse. Het gevecht tegen Abena was voor mij de bevestiging. Je zag meteen de potentie van touchassie en uiteraard de beperkingen van abena. Maar ja een partij tegen boapah zou wel smullen zijn hoor. Ik vind Boapeh echt goed, maar die jongen mist echt ervaring. Bij touchassie heb ik dat idee van het missen van ervaring totaal niet.

Keep on the good work guys, ik kijk kapot graag naar op de bank. Wel vind ik dat Mounir er gewoon altijd bij hoort te zijn! En trouwens, ik verwacht wel een paar nieuwe afleveringen van warrior clash, zeker voorafgaand aan de grand prix