Op De Bank #54

Do we overestimate our Glory fighters | Op De Bank

gave respect

Remy Bonjasky en Marinho Gordon are discussing the last week in Op De Bank. This week they're talking about Rico's second & third , the UFC fight en Glory 90 card , LEGEND from Peter Aerts, Tessa de Kom and more

Which main card fighter will win Glory 90?
This poll has closed, showing final results.
Uploaded on Dec 22, 2023, 5:00:00 PM (6 months ago)

46 comments

H
Heydarie
@Heydarie
5 months ago

Goedenavond Remy en Bonjasky,

Wie vinden jullie de favoriet voor het toernooi nu we weten dat Rico meedoet? Ik denk persoonlijk dat Rajabzadeh iedereen gaat klaren. Hij is erg snel en technisch. Die man is een beest, in zijn laatste pot stond die met een voet te vechten waar het bloed uit spoot en won die nog overtuigend van Uku. Zijn statistieken kunnen we niet allemaal natrekken maar die zijn ook eng.

Ga zo door mannen

RJ
Rachid Jansen
@RachidJansen
5 months ago

Ik denk persoonlijk dat Rico dit toernooi simpel wint. 3x 3rondes met weinig schade. Hy vecht gwn tactisch. En als het meezit begint ie een makkelijke partij tegen Laidouni of Jurjendal. Rico zal nooit naief naar voren gaan bij een Jurjendal die een stevige ko power heeft. Hij kan gwn tactisch goed vechten. Puntjes tikken en uit de gevarenzone blijven.

M
MuhammadAli
@MuhammadAli
5 months ago

Marinho & Remy mooi wat jullie doen! Volg jullie al een tijd, nu toch besloten een account te maken voor de support.

1- Remy zou eind van het jaar een before en after foto van zijn buik tonen. Hij had na een etentje een weddenschap voor 50 euro met zijn vriend om zijn buikje weg te werken naar een sixpack. Maar heb er niks meer over gehoord, denk dat hij nu zelf 50 euro moet leggen?!
2- Jullie hebben altijd een mooie foto van Ali achter jullie hangen. Remy waarom durfde je uit respect voor Ali je zoon niet Muhammad of Ali te noemen ipv Cassius? Was je bang dat hij dan vaker gediscrimineerd zou worden?
3- Laatste vraag voor vandaag: 8-mans toernooi vindt 9 maart plaats. Is dat ivm met de Ramadan die waarschijnlijk op 10 maart begint geen marketingblunder? Omdat de grote groep islamitische fans misschien geen kaartje kopen en niet gaan kijken, omdat de nacht vóór de start van de Ramadan zij starten met hun spirituele focus in o.a. de moskee?

P
PK_Gym
@PKGym
5 months ago

Broeder Remy en soldaat Marinho, de vechters van Mike lijken meer gemaakt voor tournooien want een titel vasthouden heeft geen van ze lang gedaan. Wellicht dat ze meer kans maken in het toernooi en kan een van ze het Ricardo moeilijk maken maar ik denk dat Ricardo door het toernooi wandelt met 2 vingers in zn neus. Hoe zien jullie dit?( Btw geweldig die extra interviews die met Said is echt top)

Christopher Tucker
@Chris77
5 months ago

Heren, het word tijd dat jullie bij de eerste volgende warrior talk Tayfun Ozcan eens uitnodigen. We horen veelste weinig over deze man en heb ook van sterke bronnen gehoord dat hij bij Glory heeft getekend. Ben erg benieuwd naar zijn verhaal en in welk divisie die gaat vechten,en hij is ook de enige die tyjani gaat of kan ontmaskeren. of hij gaat de belt pakken van Semeleer, Tayfun is ook trouwens de enige vechter die van Endy won. Dus heren nodig deze man aub uit!

S
Sarukan
@Sarumann
5 months ago

Marino soldaat maakt kehl kans tegen tijani.