Op De Bank

(EXTRA) K-1 Return and 8-man tournament | Op De Bank

gave respect

Remy Bonjasky and Marinho Gordon discuss the past week on this new episode of Op De Bank. This week, they discuss the K-1 return and the 8-man tournament.

Uploaded on Sep 12, 2023, 10:36:40 AM (10 months ago)

11 comments

W
Wim
@Wim
10 months ago

Dit is een nogal oude opname of niet? Het event is inmiddels al even geweest.

Wie ik in het 8 man zou zetten met uitleg:

1. Osaro: Heeft zich al weten te plaatsen op een mooie manier en is nu de man om te verslaan.

2. Laidouni: Heeft zich al weten te plaatsen en verdient daarom de plek.

3. Rajabzadeh: Heeft zich al weten te plaatsen en is de grote smaakmaker.

4. Plazibat: Tot een paar maanden geleden de grote uitdager voor de titel. Gaat voor de KO.

5. Ricardo: Hij moet meedoen om zijn naam als "king of kickboxing" te behouden. Anders loopt hij achter de feiten aan, zelfs al verslaat hij eerst Osaro. Enige manier waarop hij niet mee zou hoeven doen is als hij zijn pensioen aankondigt na het Osaro gevecht.

6. Winnaar Rigters tegen Terpstra: eerlijke qualifier. Rigters als grote naam die je begin dit jaar ook al zou hebben verwacht. Terpstra als kampioen van Enfusion. Het zou goed zijn voor het toernooi als er een paar kampioenen van andere organisaties meedoen.

7. Kryklia: Champ bij One en een echte contender voor de Glory divisie. Kampioenen van andere organisaties toevoegen maakt het toernooi belangrijker.

8. Ce: De winnaar van het 8-man toernooi van K1. Op deze manier kun je zien hoeveel deze vechter waard is en daarmee ook gelijk of we meer waarde mogen hechten aan de Glory vechters of de K1 vechters.

Reservisten:

Mahieddine: Zou in het toernooi moeten als er enkel Glory vechters mee doen.

Jürjendal: Finale gehaald van een 4-mans toernooi en mag van mij daarom een reserve partij vechten.

Barkouch: jonge gast die op deze manier ervaring op doet en kan doorgroeien.

Kwasi: Wildcard, ieder toernooi moet een onverwachte naam hebben.

Ik ben expres niet gegaan voor de geschorste vechters of oude vechters die nu meer kaarten verkopen. Het zou nu leuk zijn om Hari, Overeem of Saddik te zien maar als dit een echte jaarlijks toernooi wordt dan zet ik liever in op jongere vechters die ook de komende 5 jaar nog mee kunnen doen en zo een verhaal mee opbouwen.

B
Battuta
@Battuta
10 months ago

Wat ben ik blij om te horen, dat de K-1 weer een comeback maakt. Want de heavyweight division is al jarenlang uitgestorven. Van alle organisaties tot heden, had de k-1 de beste organisatie en regels gehad in het geschiedenis van het kickboksen. Ik vind zelf dat de lightheavyweight division van de kaart moet. Deze divisie had je nooit gehad in het kickboksen. Glory heeft te veel gekopieerd van UFC, waarbij ze de sport hebben verneukt. Ik vind dat de heavyweight division vanaf 95+ tot aan 120KG moet worden. Zo kun je weer final 16 tot aan final 8 toernooien organiseren, net als de K-1 days.. En al die titels moeten afgeschaft worden. Van interim tot aan zwaargewicht toernooi titel, tot aan de Glory kampioenschap titel enz. En binnenkort misschien nog eens een zwaargewichtbrons titlel. Er is maar één titel, en dat is de kampioen. En niks anders. Veder moet ik moet zeker credits geven aan Simon Rutz. Want Its ‘showtime was ook een toporganisatie met een heavyweight divison van 95+ ush. @RemyBonjasky

P
Pronikon
@Pronikon
10 months ago

Welke vechters plus onderbouwing, ik denk dat het ontzettend lastig is om een lijst samen te stellen met de zeer beperkte hoeveelheid zwaargewichten binnen Glory. Welke vechter ik sowieso niet wil zien is Rico, Rico is geen toernooi vechter en stel dat hij met veel geluk wel wint dan wil ik die speech niet zien of horen ik wil het risico gewoon niet lopen dat hij eventueel wint ;) Wellicht is het beter om aan te geven welke 4 partijen ik zou willen zien. 1e partij Antonio Plazibat tegen Rigters waarom is simpel Plazibat komt van een verlies en Rigters komt terug na een lange break voor beiden een partij om in te komen en ik ben benieuwd of Rigters stand houd tegen een heavy hitter. 2e partij Ben Saddik vs Adegbuyi een herkansing voor Ben Saddik zonder verboden middelen en ondanks een win voor Ben Saddik verdient deze pot een herkansing, ook al zie ik Adegbuyi liever niet, maar ik ben benieuwd wat Jamal naturel kan plus theoretisch ben ik de organisator dus deze partij is ook lekker te hypen :D. Partij 3: Osaro vs Rajabzadeh, Bahram was verassend en ik zou wel willen zien hoe Osaro presteert onder hoog tempo. Partij 4: Badr vs Jürjendal ( Jürjendal vind ik vrij wisselvallig als het gaat om zijn conditie. Tijdens zijn eerste partij voor Glory was het helemaal niks, zijn tweede partij was verassend zijnde derde partij was matig, presteert Badr ondermaats ( verlies ) dan is het gelijk einde oefening ook al gun ik Badr een overwinning tijdens het toernooi ). Daarnaast zoals al aangegeven werd Badr wil je er bij hebben alleen al om de kaartverkoop. De finale moet wat mij betreft Plazibat vs Osaro worden, ondanks dat Osaro tegen Rico mag ik ben het niet eens dat Plazibat beroofd is van zijn kans om tegen Rico te vechten ondanks dat de partij al officieel was en er een persconferentie is geweest.

RJ
Rachid Jansen
@RachidJansen
10 months ago

De volgende namen moeten deelnemen aan de 8man heavyweight tournament:

Bahram rajabzadeh

Cookie osaro

Plazibat

Jamal Bensadik

Rico verhoeven

Nordin mahiedinne

Soufyan Laidouni

Tarik Khababez.


Rico vs mahiedinne

Laidouni vs Plazibat

Tarik khbabez vs tarik osaro

Jamal ben saddik vs Bahram rajabzadeh

M
Mohamed
@Broedermoha
10 months ago

Hallo mijn idiale 8 manstoernooi als volgt:

Jamal Benssadik

Badr hari: Wordt een beetje moe van zijn praatjes is een ouwe zak geworden die het niet mee kan opbrenen om hard te trainen maar khoop toch dat hij nog een laatste keer alles kan geven

Rico verhoeven: ik hoop dat hij meedoet want zou hij deze 8 mans winnen maakt hijzichzelf onsterfelijk

Antiono plazibat: Moet zich terug bewijzen en laten zien dat zijn laatste verlies een slippertje was.

Tarik cooki: verwacht ik veel van heeft me positief verrast alhoewel ik enkel Jamal en Rico nog boven hem schat.

Nouredinne mahedine: een kans geven om zich te bewijzen

Levi Rigters: mag zich bewijzen of hij bij de toppers hoort of niet.

Rajazadeh: Denk dat hij tekort komt voor de zware mannen zoals een Jamal Rico en tarik ik denk zelfs kansloos.


Mo amine: heb ik er niet bijgezet komt tekort dat hebben we gezien met zijn laatste match


M
Mohamed
@Broedermoha
10 months ago

Sorry vergeten commentaar te geven over Jamal: mijn absolute favoriet ik blijf er bij dat hij niet het maximale uit zijn carriere heft gehaald deze man is omg sterk