IS NGANNOU VS JOSHUA PROMO TRAILER VETTER DAN HET GEVECHT ZELF en WILFRED GENEE BIJ GLORY | OP DE BANK

gave respect

Remy Bonjasky and Marinho Gordon discuss last week in Op De Bank. This week they talk about Ngannou vs Joshua promo trailer, Remy's secret week, Wilfred Genee at GLORY, LFL and Haney vs Garcia


Op de Bank wordt mede mogelijk gemaakt door XXL Nutrition & Knockout Sportswear

Uploaded on Mar 1, 2024, 5:00:00 PM (1 month ago)

92 comments

R
Richard
@Tysonhari1982
1 month ago

Ricardo heeft het steeds maar over zijn legacy maar de echte fans weten dat hij nog en eens in de top 10 staat van alltime grootste vechters en nu er steeds meer naar buiten komt over hoe hij het voor het zeggen heeft bij glory en hoe het allemaal gegaan is dit evenement om hem te pleasen en dus voordeel te geven blijft er dalijk helemaal niks van zijn zogenaamde legacy over. Ik ga ook steeds stuk, net als van de week werd er door Wilfred kritische vragen gesteld dat hij saai vecht en dat er andere vechters ook online zeggen dat hij geen stadions uitberkoopt. Dan geeft hij als antwoord dat het hem Niet boeit maar als je zijn gezicht ziet haha lijkt me best frustrerend dat je maar wilt voorkomen als de beste maar eigenlijk door de mensen die dat moeten beoordelen zo totaal niet word gezien. Melvin zei het het mooist: je heb venters in de ring en je hebt atleten en Rico is een atleet. Dit vond ik de netste manier op hem af te kraken waar die bij was. Want eindstand mensen kopen kaarten voor vechters die oorlog maken in de ring en niet voor deze goed getrainde acteur. En ik blijf bij mijn mening dat als hij nooit tegen badr had gevochten hij nooit zo bekend was geworden.

WS
Waroen Soekhlal
@Bonjasky01
1 month ago

Precies broeder! Laat hem als die centjes teruggeven die hij verdient heeft aan vechters die ooit te maken hebben gehad met doping!

W
Wim
@Wim
1 month ago

Melvin zei daarna wel dat hij Rico nu ook een vechter vind na zijn gevecht met Jamal.

R
Richard
@Tysonhari1982
1 month ago

Ja door het opstaan en doorgaan niet kwa vecht style

WS
Waroen Soekhlal
@Bonjasky01
1 month ago

Remy,

Regel dat glory een 4 mans toernooi doet in de middleweight noh!! Serkan, Boapeah, Bokeme en Touchassie. Winnaar krijgt een titelgevecht tegen Wisse. Als dit er echt komt, WAUW, DAN KOM IK MET MIJN HELE VOETBALTEAM NAAR HET STADION!

WS
Waroen Soekhlal
@Bonjasky01
1 month ago

Het is niet per se dat dat de zaal half leeg is omdat jbs niet meedoet. Het is het feit dat er iemand met blonde haren en blauwe ogen mede beleidsbepaler is. Nogmaals ik ben geen fan van jbs, maar voor mij is hij de kampioen van Glory! Die heeft kanker moeten overleven man, het is toch logisch dat hij misschien bepaalde medicijnen moet gebruiken waar iets "verkeerds" in kan zitten. Bethoeven weet dat hij een topfitte jbs nooit van zijn leven aan kan.

MO
Mohamed Oulad Saddik
@MohammedAli
1 month ago

Wajow, jongens, ik heb 1 dag voor Glory Grand Prix voor de grap de overgebleven tickets gekeken! IK BEN ER ENORM VAN GESCHROKKEN! HOEVEEL TICKETS ER NOG OVER ZIJN! GLORY HEEFT DE FANS ECHT HOE DAN OOK TELEURGESTELD ZONDER JBS! ZIJ BETALEN DAAR NU ECHT DE PRIJS VOOR! KARMA!!! HOPELIJK LEERT GLORY HIER VAN!

P
Pronikon
@Pronikon
1 month ago

Net tijdens de weging werd er nog even medegedeeld dat er nog "wat" kaartjes over zijn hahahaha. En de opmerking dat ze de Dome de Paris wel uitverkocht hadden was ook vrij ironisch. Daar is maar plek voor 4000 man en het Gelredome 40.000. En dat Parijs vorig jaar uitverkocht was kwam voornamelijk door Badr die er zou vechten, maar zich voor de partij zou beginnen terug trok. Nu willen ze Jamal daar laten vechten in de hoop dat het merendeel aan Marokkanen weer braaf een kaartje komt kopen. Al die pas aangetrokken Fransen laten vechten scheelt ook weer de nodige onkosten voor verblijf e.d

Z
Zaki
@Zakiii
1 month ago

40.000 man? Sinds wanneer als je alleen de tribunes telt is de capaciteit 21 duizend en met stoelen op de grond kan je max 32 duizend wat bij badr rico het geval was. Volgens jou was de grand pix de laatse evenement maar ze hebben er al weer 2 aangekondigd🤣. Voor oulad sadik. Ik zag het ook nog veel kaarten over Maar dat komt door glory zelf te weinig promotie en natuurlijk jamal niet laten vechten Maar ze hebben hier van geleerd en in de toekomst gaan ze gelijk naar de fans luisteren niet pas 3.5 week van te voren.

P
Pronikon
@Pronikon
1 month ago

Ach die paar duizend verschil ( het is overigens volgens de site van het Gelredome 34.000 maar dat terzijde ), feit blijft dit verkopen ze al niet uit en dit is dan het meest prestigieuze evenement.... Tussen aankondigen en het waarmaken zit nogal een verschil die 326000 pond in kas was van boekjaar 2022, volgende maand weten we wat het boekjaar 2023 heeft gedaan en met welke cijfers Glory 2023 heeft afgesloten. Als daar het banksaldo nog lager is dan die 326000 pond dan heeft Glory wel een probleem. Van dat geld moeten nog een heleboel onkosten af en met 500.000 dollar aan prijzengeld voor enkel de toernooi winnaar in het eerste evenement van het jaar en de gages van de vechters. Het Gelredome is een behoorlijke klap uit het budget, zeker als je het niet uitverkoopt. Evenementen organiseren in kleinere hallen is leuk als het vol zit, maar ik geloof niet dat deze de kosten opbrengen om het event te dekken, daar heeft Glory de grotere events voor. 4000 zitplaatsen maal laten we zeggen 100 euro is 400.000 dat is een stuk lager dan een uitverkocht Gelredome en dan zit ik vrij hoog aan de gemiddelde prijs voor Parijs. Vergeet niet dat Badr vorige keer mee deed en het toen stijf uitverkocht was, dat is nog maar afwachten met de komende line up. Ook hiervoor geldt dat Glory dan wel heel rap met de promo's moet komen en de line up van het event. Jamal inzetten is een tactische zet om zo veel mogelijk Marokkanen te bereiken en er naar toe te trekken, echter is het afwachten wat de impact is van de hele rel rondom het toernooi/Glory en Jamal. Hier merk je al dat de aantallen v.w.b het kopen van een kaartje al minder word.

C
Cyriel
@Cyriel078
1 month ago

Marinho wat vind je van de k-1 max world gp op 20 maart 2024 kwalificatie 16 mans toernooi