Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
  • Chapters
  • , selecteddescriptions off
  • , selectedcaptions off

   Scoop, Badr Hari & Mike Tyson | OP DE BANK

   gave respect

   Remy Bonjasky and Marinho Gordon discuss the past week on this new episode of Op De Bank. This week, they discuss Andy Ristie at House of GLORY, Badr Hari vs Jurjendal, Mike Tyson in Amsterdam and Remy and Marinho have a scoop!

   Uploaded on Sep 22, 2023, 3:36:45 PM (5 months ago)

   69 comments

   AD
   AK DO RO
   @AKDORO
   5 months ago

   Hee Marino en Rémy, kunnen we na het zien van House of Glory concluderen dat Badr na zijn carrière moet gaan coachen en Rico dat beter niet kan doen.


   En remy stel Videoland vraagt jou om in seizoen 2 van House of glory coach te zijn, sta je daar voor open?

   Brahma T. Ramsodit
   @Brahma
   5 months ago

   Marino & Remy! (..see what I did there? 😜) Big up voor jullie efforts and good vibes 👊. Een verzoekje: fix die mics pleaase? Ik will jullie allebei fresh and sharp kunnen verstaan. 🤘

   Romano
   @Romano
   5 months ago

   Ik denk dat Badr's afgang begon toen hij switchte naar Said. De verliespartij tegen Benny was omdat z'n weerstand covid etc niet goed was. Maar we zullen het in zijn volgende partij zien, nu hij weer onder Mike vecht.

   Nog een vraag voor Remy: als je nu weer zou beginnen met vechten, door wie zou jij getraind willen worden? M.a.w. welke trainer uit NL vind jij de allerbeste? Marinho, jij mag ook antwoorden op de vraag (stel je was een "warrior" 😆). Love broeders

   J
   Jeff
   @MrMarcus
   5 months ago

   Weten jullie waarom Saki niet meer vecht? In oktober 2021 heeft hij een prima partij gevochten tegen McSweeney, daarna horen we niets meer.

   In House of Glory valt het mij op dat er vechters zijn met conditie problemen. Dit zien we ook terug met een aantal vechters in Glory. Waarom wordt hier niet aan gewerkt? Mr. Remy heeft dit al eens eerder aangekaart, het lijkt wel alsof Rico één van de weinige vechters die hier altijd aandacht aan besteed.

   Mr. Remy, mijn vrouw zegt dat jij op Videoland anders klinkt dan op de bank. Op de bank is te horen dat jij een migratieachtergrond hebt ;-P En inderdaad Mr. Marinho is Soldaat, Strijder, Kast en 4 President!

   RL
   Roy Lip
   @Arvieelles
   5 months ago

   Ricardo had hier iedereen monddood kunnen maken door mee te doen aan het toernooi. Omdat er altijd gezegd werd dat hij geen toernooien zoals de K1 heeft gevochten. Maar Ricardo is een beetje bang dat hij door de mand valt en is liever bezig met zijn gare acteercarrière.

   Weer een top uitzending USH

   Our partners and sponsors

   Connect, share & embrace the fighting spirit!