Op De Bank #44

Is Badr Hari done? Afterthought Glory 90 | Op De Bank

gave respect

Remy Bonjasky and Marinho Gordon discuss the past week on this new episode of Op De Bank. This week they discuss, among other things, the loss of Badr Hari at GLORY 89 and look back at the rest of the matches at GLORY 89.

Uploaded on Oct 13, 2023, 2:47:17 PM (8 months ago)

67 comments

W
WS
@Bonjasky01
7 months ago

Ey boys, even nog een kleine comment. Zou Badr niet vlammen als die naar de licht-zwaargewichten zpu gaan? Ik zou het echt tof vinden als hij het zou doen!

RJ
Rachid Jansen
@RachidJansen
8 months ago

Ik heb ook een vraag voor Remy.

Wat vond je van het commentaar van Peter Aerts? Hij nam 'rico' in bescherming en noemt hem de beste vechter. En dat ie veel haat krijgt. Jamal noemde hem vd week fake-champ en ik denk dat Peter ook jou bedoelt Remy. Want jij ben zijn grootste criticaster en aub blijf gwn doorgaan met commentaar geven op hoe je t ziet. 👊🏻

jv
jules vanHoren
@JulesvanHoren
8 months ago

Waar zei Peter dat?

RJ
Rachid Jansen
@RachidJansen
8 months ago

Marinho kijk jij ook uit naar Tarik vs Abena. Ik denk dat dat de wedstrijd vd avond wordt. En ik vrees voor Tarik dat ie emotioneel erin gaat en verliest. Hij gaat Ko tegen Abena omdat Abena een slimme technische vechter is.

P
PK_Gym
@PKGym
8 months ago

Broeder Remy en Strijder Marinho het wordt steeds drukker op het platform heerlijk. Vraag voor Remy: Als jij je carierre opnieuw kon doen wat zou jij anders doen met de kennis van nu op het gebied van training. Marinho pest je altijd met Sem Schilt maar vergeet erbij te vertellen dat jij een van de weinige personen op deze planeet bent die Sem naar het canvas bracht. Welke skills of inzicht had jou meer kans gegeven om Sem en Peter te verslaan destijds?

AD
AK DO RO
@AKDORO
8 months ago

Mooie vraag

Vegeta
@MocroWarrior
8 months ago

Mooie vraag. Volgens mij had Remy het over het verbeteren van zijn boxen.

S
Stefff
@Stef10
8 months ago

Yo Remy en marinho

Ik heb een vraag.

Ik zie bij de gevechten van badr een patroon waarin hij veel moeite blijft hebben met de kicks die hij krijgt. Aangezien hij nogsteeds hard slaat en hij weinig zijn voeten gebruikt zat ik te denken.

Zal badr niet gewoon een paar potjes moeten gaan boksen want ik denk dat dit zijn winkans erg vergoot

K
K1ckboks
@K1ckbox
8 months ago

Yoo bij Boksen zijn de stoten harder en accurater en explosiever. Jammer genoeg kan badr dat niet incasseren meer aangezien zijn incasseringsvermogen erg laag is en is badr niet meer beweeglijk als vroeger.