Op De Bank #35

Transgender people in sport, Jake Paul and Anthony Joshua | Op De Bank

gave respect

Remy Bonjasky and Marinho Gordon discuss the past week on this new episode of Op De Bank Met Remy & Marinho.

Uploaded on Aug 11, 2023, 10:29:13 AM (10 months ago)

21 comments

M
Mohammed34
@Mohammed34
10 months ago

Yo Rémy en Marhino als badr van mcsweeney wint en het glory grand prix wint zou hij dan klaar zijn om in maart of later tegen rico te vechten ja wel toch want dan heeft hij een super voorbereiding in 2023

BL
Bruce Liku
@Bruceliku
10 months ago

Net terug van vakantie. Heerlijk, kan ik twee gemiste afleveringen terugkijken. Ga zo door mannen, jullie hebben chemie. Ps, is het misschien een optie een mailtje te versturen naar iedereen wanneer een nieuwe aflevering online staat? Osu!

Warrior Code
10 months ago

Dank voor je reactie Bruce Liku! Wij nemen je feedback mee. Je kunt ook bij je account settings, notificaties laten mailen. Ga daarvoor naar instellingen bij je account en dan naar notificaties. Dank dat je kijkt naar de afleveringen, maak er een mooi weekend van!

Osu

A
Abdelouahid
@AbdelDH
10 months ago

Ik vind net zoals jullie dat Rico eigenlijk mee moet doen aan het toernooi. Als hij verliest van Tariq Osaro, dan is hij verplicht om mee te doen vind ik. Doet hij dit niet, dan vind ik hem geen ware kampioen. Wat vinden jullie? Owja en weten jullie meer over Hamicha?

A
Afghaan
@Jetlee
10 months ago

Remy eerlijk, als je op straat loopt he veol je je niet fking sterk. Omdat je weet dat je de hele wereld aan kan ben als je wilt gwn iedereen neer kan slaan . ik vraag dit omtrent incident met Keizer, stel je was daar en het liep zo uit de hand zo als het filmpje zou je dan je vuisten gebruiken, en zo een zwak iemand redden.

A
Afghaan
@Jetlee
10 months ago

Ik Denk dat glory na die serie House of Glory aan het einde Rico vs Badr 3 gaan doen, ze willen het met die serie ophypen en mensen willen sws die unfinished business zien. Denken jullie dat dat gaat gebeuren. Als Badr van Mcswee Wint kan hij zeggen dat ik niet in toernooi maar final run voor titel tegen Rico ga als afsluiting van Carrière.