Op De Bank #46

Hate on Verhoeven? Abena vs Khbabez & afterthought UFC 294 | Op De Bank

gave respect

Remy Bonjasky and Marinho Gordon discuss the past week on this new episode of On The Couch. This week, they discuss hate on Rico Verhoeven, Abena vs Khbabez & UFC 294, among others.

Uploaded on Oct 26, 2023, 7:58:20 PM (7 months ago)

32 comments

M
Mootje
@Mootje27
7 months ago

Gaat badr tegen mcsweeney vechten glory 90 de geruchten zeggen van wel wat denken jullie Ik hoop het tenminste

M
Mootje
@Mootje27
7 months ago

Hallo, Hebben jullie ervan gehoord dat Tyron spong zei dat hij graag badr zou willen helpen met trainen enz. Denken jullie dat badr nog paar partijen moet draaien voor al eentje in Parijs glory 90 tegen mcsweeney ik zou die partij heel graag willen zien en badr zou hem ook winnen

Christopher Tucker
@Chris77
7 months ago

Hallo heren,

Nieuws van de Fightweek, Tarik Khbabez uitgevallen. Nou was Tarik boos op Abena omdat hij de wedstrijd had afgezegd ivm hij ziek was en begon die heel stoer te doen richting Abena, en nu overkomt het hem zelf, ik zie het als een soort van karma maar goed, in iedergeval wat ik dan niet snap Mohamed Touchassie vervangt Tarik en vocht zijn eerste partij op 85 kg? En nu opeens voor de light heavywight 95 kilo ik snap er helemaal niks van, misschien dat jullie er ons meer over kunnen vertellen, en trouwens Momine zat zichzelf weer te promoten voor deze fight omdat khbabez was uitgevallen, maar ik denk dat Robbie dacht van ga je zelf maar eens bewijze ik moet een waardige tegenstander vinden. Al weet ik ook niet of Touchassie een waardige tegenstander is omdat hij pas 1 wedstrijd heeft gevochten binnen glory dus ik snap Robbie soms ook effe niet, wat denken jullie over deze hele gebeurtenis

ik moet ook gelijk zeggen dat ik Abena ook niet de waardige kampioen vind als we kijke op welk manier hij de titel heeft veroverd en er zo trots mee zit te lopen vind ik ook een beetje respectloos tegen over maslobojev, deze man komt nog zeker terug mag ik hopen


Romano
@Romano
7 months ago

Die verliespartij van Wisse tegen Bayrak was een geluk bij een ongeluk. Hierdoor nam Bayrak het op tegen Pereira en ging k.o. Als Wisse had gewonnen dan lag hij op het canvas tijdens Collision II.

AD
AK DO RO
@AKDORO
7 months ago

Bayrak is nog steeds niet bijgekomen van die K.O van Pereira.

AD
AK DO RO
@AKDORO
7 months ago

Rico is al 10 jaar kampioen en in mijn ogen was zijn gevecht tegen ben saddik met zijn oog, zijn mooiste partij. Niet omdat hij mooi vocht maar omdat hij doorging.

Hij zou vast een ideale schoonzoon zijn. Goed opgevoede en beleefde gozer. En hij doet vast iets goeds want niemand kan hem verslaan. Maar er hangt iets raars over hem heen.

Hij neemt zijn acteer rollen te letterlijk denk ik, alsof die man altijd de acteermodus aanzet. Elke interview moet hij altijd komen met quotes, politiek correcte antwoorden en levenslessen. Doe gewoon normaal en wees gewoon jezelf denk ik dan. Mensen prikken daar doorheen.

Dat fragmentje toen hij schreeuwde “pannekoek”naar Gerges toen zagen we misschien wel de echte Rico.

Qua kickbox is zijn vechtstijl gewoon boring en dat zijn keiharde feiten.

Zonder de eerste Badr gevecht was hij nooit zo populair geworden. Hij mag Badr wel bedanken, die heeft hem veel geld laten verdienen binnen en buiten de ring.

Het is gewoon zielig voor Rico hij is al10 jaar kampioen maar hij zou nooit een aanhang krijgen als Badr hari. Hari heeft meer k’os dan al zijn wedstrijden bij elkaar. Badr deed rare dingen buiten de ring maar zijn imago is nooit geschaad. Badr verliest 8 wedstrijden achterelkaar maar verkoopt nog steeds stadiums uit.

Badr is en blijft een people champ. En dat zonder ooit een k-1 tittel gepakt te hebben

kickbox liefhebbers praten over de k-1 tijden en alle levende legendes omdat het gewoon impactvol was. Er zaten goei vechters met specialiteiten en ze deden mooie combo’s.

Ik denk dat als Rico stopt met vechten, de vechtsport liefhebbers hem niet als een legend gaan zien. maar als een normale vechter.

Vegeta
@MocroWarrior
7 months ago

Het is inderdaad ongemakkelijk om naar Rico te luisteren. 🙈😂