Op De Bank #47

Preview Glory Collision 6 & Fury vs Ngannou | Op De Bank

gave respect

Remy Bonjasky and Marinho Gordon discuss the past week on this new episode of On The Couch. This week they look ahead to Glory Collision 6 and discuss a host of fighters, including Tarik Khbabez, Mohamed Touchassie, Mo Amine, Donovan Wisse, Tyson Fury, Francis Ngannou. Rico Verhoeven is also featured.

Audio: Dutch only

Uploaded on Nov 3, 2023, 4:55:00 PM (7 months ago)

71 comments

M
Mootje
@Mootje27
7 months ago

Mcsweeney heeft een grote bek voor niks badr is vele malen beter dan hem en hij kan er gwn niet tegen dat hij z’n gevecht niet heeft gekregen en badr wel en daarom zit hij nu allemaal te haten tegen badr ik zou graag die partij willen zien badr vs mcsweeney glory 90

K
K1ckboks
@K1ckbox
7 months ago

Ik hou ervan dat remy gewoon ze mond open trekt en eerlijk is over vechters en inclusief rico. Want vele vechters weten dat rico beetje aan het acteren is en doet alsof. Remy blijf gewoon jezelf. Ik hou dervan. Lekker zeggen wat je vind. En laten we niet de positieve dingen vergeten die Rémy zegt over hem. Maar daar worden de mensen opeens doof!!!!

K
K1ckboks
@K1ckbox
7 months ago

Remy marinho, mounir Wat vinden jullie van de intervieuw die macsweeney heeft gegeven bij champstalk op yt. Hij heeft flink wat dingen gezegd over badr (negatief)

MG
Marinho Gordon
@Marinho1976
7 months ago

Hij was gewoon zwaar teleurgesteld maar schat hem niet hoger in dan jurjendael

M
Mootje
@Mootje27
7 months ago

Die mannetje heeft een grote bek voor niks badr is vele malen beter dan hem en hij kan er gwn niet tegen dat hij z’n gevecht niet heeft gekregen en badr wel en daarom zit hij nu allemaal te haten tegen badr ik zou graag die partij willen zien badr vs mcsweeney glory 90

M
Mootje
@Mootje27
7 months ago

Ik ben van mening dat jamal plazibat en nordin mahiedinne een kans moeten krijgen om het te laten zien tegen rico en ik denk dat ze alle drie het hem heel moeilijk kunne maken jamal zal de gevecht gegarandeerd winnen plazibat en Nordin zouden grote kans maken daar geloof ik zwaar en ik wil badr in glory 90 zien z’n laatste partij draaien tegen mcsweeney en hem helemaal Total loss slaan wat denken jullie??

R
Richard
@Tysonhari1982
7 months ago

Hoi Rémy en Marino, ik wilde er eigenlijk geen woorden meer aan vuil maken maar zit net de talkshow van Beau terug te kijken. En daar zit Ricardo weer interessant te doen aan tafel omdat er natuurlijk ook geen mensen zitten met kick boks verstand. Maar A zegt die dat hij het er makkelijk uit Liet zien ( gaaaappppp 😴) terwijl iedereen weet dat cookie er gewoon niks aan deed. En dan ook nog gaat die al ze ex tegenstanders zitten ophemelen die er niet veel van konden. En er werd ook gevraagd word je nog wel is zwetend wakker van 1 van je oude tegenstanders ?dan zegt hij nee want ik heb ze allemaal verslagen, dan denk ik van een beetje echte kampioen zou die partijen tegen badr niet mee tellen en daar over op scheppen want zeker in die tweede partij na die high kick liep die door die ring als een dronken man en wist waarschijnlijk niet eens ze geboorte datum meer. Maar goed ik denk dat hij bij de normale mensen met een kantoor baan steeds populairder word en dat binnenkort hij ze centjes weer gaat pakken aan ze via die kickboks scholen die die gaat openen maar dat die steeds verder af komt te staan van de echte kickboks liefhebbers.

grt!!

P
Pronikon
@Pronikon
7 months ago

Zonder Rico belachelijk te maken, maar ik denk dat Rico serieus een probleem heeft met het zichzelf overschatten en geloven dat hij alles kan. En aangezien het gros van zijn fans niks snappen van het kickboksen nemen ze alles maar voor zoete koek aan dat wat Rico zegt de waarheid is. Terwijl de beelden niet liegen, in House of Glory viel hij door de mand qua coaching, zijn acteer carrière lijkt ook nergens op! Van dom een koelkastdeur dichthouden terwijl een jong meisje wat te drinken wil pakken ( zonnatura reclame ) tot als een doofstomme Ferry Bouman "bewaken" en die, ik zou haast zeggen schijtfilm Black Lotus wil ik niet eens kijken, aangezien ik van iedereen in mijn omgeving hoor dat ze Rico haast willen aanklagen omdat ze kostbare tijd van hun leven hebben verdaan. Rico heeft serieus een reality check nodig. Het niet in kunnen schatten dat als je met een VVD'er in campagnetijd voor verkiezingen een filmpje gaat opnemen dan is het dom en naïef om te denken dat je niet gelinkt gaat worden aan de VVD. Ik snap dan ook niet echt dat niemand in zijn begeleiding hem op dat vlak niet begeleid en hem adviseert bepaalde dingen niet te doen. Wereldproblematiek, politiek enz., enz., daar heb je gewoon kennis voor nodig als je niet als een gieter af wil gaan op tv of in de media. Zelfs zijn analyses van zijn eigen partijen in talkshows lijken nergens op. Bij Humberto, ik geloof de partij tegen Jamal met zijn kapot geslagen oog, had Rico het over dat hij aan het aftasten was. Terwijl hij statisch met zijn armen aan het flapperen was. Afgelopen weekend schijnt Dennis Krauweel al met de luchtverkeersleiding van Schiphol te hebben gebeld dat er mogelijk iemand gehuld in een Dior broekje door het luchtruim gaat vliegen, zo hard stond Rico met zijn handen te wapperen. Dat Rico, Osaro onderuit haalt snap ik niet want Rico was net zo passief en deed ook bijna niks. Dit was gewoon een wanprestatie van beide vechters met als gevolg dat we nog een jaar met die Rico ellende zitten opgescheept.

MG
Marinho Gordon
@Marinho1976
7 months ago

Heel goed gezegd en geformuleerd ik zag die uitzending ook bij baeu en idd weinig zelfreflectie

MG
Marinho Gordon
@Marinho1976
7 months ago

😂😂😂😂😂😂😂😂ik ga stuk maar sluit mij er ook bij aan