Op De Bank #61

REMY AND MARINHO IN THE MEDIA | OP DE BANK

gave respect

Remy Bonjasky and Marinho Gordon discuss last week during this new episode of Op De Bank. This week they're discussing the GLORY Heavy and Lightweight tournament, their media attention and a Warrior Code scoop?

Uploaded on Feb 9, 2024, 5:00:00 PM (5 months ago)

92 comments

P
Pronikon
@Pronikon
5 months ago

Mahedienne die cryptisch een bericht deelt op Insta dat er binnenkort een video gepubliceerd word met de uitleg waarom hij niet meer mee doet aan het toernooi. Gezien de letterlijke uitleg van het bericht lijkt het er op dat Nordin hint op vuil spel van Glory. Volgens bronnen had Saïd een afspraak met Glory dat Khachab vs Mahedienne niet zouden vechten tegen elkaar als 1e partij. En Glory is die afspraak niet nagekomen....

jv
jules vanHoren
@JulesvanHoren
5 months ago

Jamal traint bij Said in thailand op het trainingskamp van Nabil. Jamal gaat dus sowieso niet de vervanger zijn voor de grand prix lijkt me.

Dan ga je toch niet in de laatste 3 weken switchen van gym om met je tegenstander te trainen.

Maar hij is wel in training dus ik verwacht benny tegen Nabil en Jamal eventueel als reserve partij tegen Kepenek.

D
Dean
@DeanV
5 months ago

Remy,

Kun jij de kijkers eens meenemen in de voorbereiding op zo'n toernooi? Hoe zag jouw eet- en trainingsschema er uit? En in hoeverre week dat af van de voorbereiding op een single fight?

Verder ben ik benieuwd naar de ontwikkelingen op dit gebied (nu versus toen)

d
daggo
@Daggo
5 months ago

supergoed idee!

C
College.D
@WanFC
5 months ago

Remy en Marinho, Ik vind wel dat er te weinig wordt gepraat over dat de vechters niet tegen 'vrienden' willen vechten. Ik vind dat apart omdat het hier wel gaat om topsport. Ik keek met lichte plaatsvervangende schaamte naar de laatste twee vechters die bijna niet durven uit te spreken dat ze er voor gaan omdat ze matties zijn. Wat vinden jullie daar van?

P
Pronikon
@Pronikon
5 months ago

Er gaan geruchten rond dat Saïd een afspraak had met Glory dat Khachab en Mahedienne niet tegen elkaar zouden vechten in de kwart finale ( 1e partij )! Als dit daadwerkelijk zo is, dan kan ik mij wel voorstellen dat er enige teleurstelling is bij Khachab/Mahedienne en Saïd. Naast dat de overeenkomst niet is na gekomen, is het ook vreemd dat ondanks een overeenkomst deze afspraak is gebroken. Gezien de plaatsing in de bracket zouden Khachab en Mahedienne elkaar wellicht al treffen, maar om dat gelijk in de eerste partij te doen is wel een smet op de al vreemd verlopen loting.

P
PK_Gym
@PKGym
5 months ago

In tijden K-1 vochten al die Golden Glory jongens tegen elkaar. Als je niet tegen elkaar wilt moet je niet mee doen aan en tournooi of vechten voor een titel

RJ
Rachid Jansen
@RachidJansen
5 months ago

We zijn bijna een week verder en nog steeds geen nieuws omtrent de vervanger in de GP...

Het lijkt erop dat het wéér geen Jamal wordt..