Op De Bank #59

Remy's best finale and being critical as a commentator | OP DE BANK

gave respect

Remy Bonjasky and Marinho Gordon discuss last week during this new episode of Op De Bank. This week they're discussing legendary fights, UFC, Badr, Jamal, Rico and much more

Uploaded on Jan 26, 2024, 5:00:00 PM (4 months ago)

73 comments

M
Mohamed
@Broedermoha
4 months ago

Hoi Marinho en Remy,

Als Remy nu de ring in moest tegen Laidouni dan wint Remy nog… wtf is dit voor grap loting?? Trouwens Marhino jij ging het Laidouni moeilijk maken maar hij ging net van je winnen doormiddel van lokicks :p

M
MuhammadAli
@MuhammadAli
4 months ago

Denken jullie dat Rico misschien als voorwaarde voor het verlengen van z’n contract heeft gesteld dat Jamal niet mee mag doen met het toernooi? Glory beweert dat toernooi te vroeg komt voor Jamal, terwijl Jamal heeft gereageerd met dat hij Ready is. Rico wil denk ik om 3 redenen niet tegen Jamal:

1- Jamal is voor hem het grootste risico om te verliezen. 2- Ze hebben onderling bonje, waardoor hij het Jamal ook niet gunt. 3- Rico is (zoals wij allemaal) tegen doping en wil dus daarom ook Jamal niet tegenkomen met z’n geschiedenis qua dopinggebruik.


Loting sloeg trouwens nergens op. Iedereen zou balletje moeten pakken zoals bij het voetbal. Nu heeft Rico makkelijkste kant gekozen. Als kampioen snap ik dat hij als eerste mag kiezen, maar dat is geen volwaardige en eerlijke loting.

W
Wim
@Wim
4 months ago

Ik heb expres een dagje gewacht met reageren om even te laten landen wat er gister gebeurde.

Conclusies: Loting was niet eerlijk want het was maar een halve loting. Nu mocht Rico als eerste kiezen in de tweede ronde en dat is niet de bedoeling. Daarna kozen zowel Levi als Osaro om hem te ontwijken waardoor Rico nu in theorie de makkelijkste bracket heeft. Dat is niet helemaal de schuld van Glory of Rico maar ook die van vechters die hem willen ontlopen.

Volgende keer moet het gewoon een volledige loting zijn zodat dit niet meer kan gebeuren.

Verder wel veel zin gekregen in het toernooi nu. Je weet nooit wat er gaat gebeuren en ik weet zeker dat er een aantal mooie gevechten tussen gaan zitten.

B
Battuta
@Battuta
4 months ago

Even over de GLORY GRAND PRIX TOURNAMENT, want dit is echt lachwekkend. Het kan niet zo zijn dat er op deze manier geloot word, want dit is absoluut geen eerlijke verloting. Hoezo worden alleen UKU Ladouine Khachab en Razabzadeh onderling verloot, terwijl er 8 vechters aan het toernooi meedoen. 🤡Dit is al van te voren al besloten.😂😂 Er horen 8 balletjes in het bakje te zitten waarbij elke vechter een genummerd balletje pakt, en dan vandaar uit moet er dan geloot worden. Alleen zo heb je een eerlijke matchmaking, en dit was vroeger ook tijdens de K-1 via deze constructie. Dit is klinkklare onzin, 4 vechters worden onderling verloot. En de andere 4 mogen lekker hun tegenstanders uitkiezen. 🤡🤡En onze Ricardo mag natuurlijk weer als eerste kiezen. Dit hadden we al voorspeld, dus helemaal niks nieuws. Terwijl de andere helft vol met schade zit, kan Ricardo op de andere helft genieten van zijn tikwerk. 😂😭🤡#BULLSHIT# #POPPENKAST#🤦‍♂️@RemyBonjasky

1
1
@1
4 months ago

Oproep: kent iemand de leverancier van Kanjers? Elke keer moet Remy thee drinken zonder zijn stroopwafel. Een jaar lang gratis stroopwafels geeft op de bank gesprekken net dat beetje extra sju.

W
Wim
@Wim
4 months ago

Ondergewaardeerde comment!

1
1
@1
4 months ago

Dan lifetime stroopwafels...;)