Op De Bank #51

Remy loves Videoland and your comments | Op De Bank

gave respect

Remy Bonjasky and Marinho Gordon discuss the past week on this new episode of Op De Bank. This week they discuss many of your comments, Glory Rivals, the Glory 90 card, visiting Gala Ulft, Videoland and much more!

Uploaded on Dec 1, 2023, 5:54:53 PM (6 months ago)

39 comments

jv
jules vanHoren
@JulesvanHoren
5 months ago

Waar is de nieuwe aflevering?

K
Kris
@Kris
5 months ago

Haha hij komt weer op surinaamse tijd

jv
jules vanHoren
@JulesvanHoren
5 months ago

๐Ÿคฃ

Romano
@Romano
5 months ago

Ricardo heeft de server gebost ๐Ÿ˜†

CL
Charif L
@Charif
5 months ago

Hey Remy en Marinho,

Ik heb een vraagje voor Remy. Ik heb wat oude partijen van je teruggekeken uit de K-1 tijd. Ik ben benieuwd wat de partij is waar jij met de meeste trots naar terugkijkt?

A
Afghaan
@Jetlee
5 months ago

vraag voor Kenneth uh ik bedoel Remy.

Vinden jullie niet dat Jamal en Badr en Luis het aan zichzelf te danken hebben. Hoe kan je als topsporten zo professioneel met dooing bezig zijn. Badr is na Hesdy 2 niet meer het zelfde geweest schorsing jaren heeft hem telkens uit ritme gehaald. Zelfde geldt voor Luis Tavares als we nu naar hem kijken en vergelijk met Luis van Collision 2 en tegen Duur is wereld van verachil. Ook Jamal, nu telkens reacties plaatsen en uitlokken naar Rico terwijl die keihard is gepakt met doping en is geschorst. Nu maar pijnlijk langs de lijnen kijken naar tegenstanders van rico. Kan jij ons vertellen Remy waarom doen hun dit doping shit op zo een hoogtepunt van hun carriere, wetende dat ze gecontroleerd worden en jaren geschorst kunnen worden.

P
PK_Gym
@PKGym
5 months ago

Soldaat Marinho ga OneFC alstublieft kijken!!!! De 2 jongens die Beztati hebben verslagen Sittichai en Grigorian zijn in OneFC niet eens in de buurt van de titel geweest. Al hoewel Grigorian 2x voor de titel heeft gevochten heeft hij beide overduidelijk verloren van zowel Superbon als Allazov. Vervolgens heb je ook jongens als muay thai kampioen Tawanchai rondlopen die ook een gooi naar de kickbox titel doen. Tijani Beztati mag dalijk zn titel verdedigen tegen Enriko Kehl een 3-3 record had in OneFC dus dit zegt genoeg over het niveau verschil. In OneFC zou hij op korte termijn zeer zeker niet vechten voor een titel. Tot en met 70 KG is OneFC is vele mate superieur aan Glory.

remco ds
@sauerkraut
5 months ago

ELKE VRIJDAG LIVE ONEFC is zo gruwelijk vet.

MB
Mar Bel
@Kickbokskbg
5 months ago

70 kilo divisie van One fc is veruit de Champions league van het kickboksen en muaythai. Beztati kan zeker meedoen maar kampioen worden daar zal heeeeeel lastig worden, maar wil het wel graag zien.