Warrior Watch #3

Nordine's injury, Takeru vs Superlek & Volkanovski vs Topuria

gave respect

On Warrior Watch, Remy Bonjasky and the Warrior Code Sidekicks discuss the latest martial arts news, tips & tricks. This week: Nordine's injury, Takeru vs Superlek & Volkanovski vs Topuria.

Uploaded on Feb 12, 2024, 6:49:10 PM (4 months ago)

10 comments

Cheyenne Brunings
@Cheyenne
4 months ago

Heel leuk gedaan !!

remco ds
@sauerkraut
4 months ago

ja, ik zou ook blij zijn als ik daar met remy mocht staan praten over vechten, maarre hoe gaat t nu echt met je?

P
Pronikon
@Pronikon
4 months ago

Wat is er nu opeens met die draai dat de ranking opeens wel klopt volgens de criticasters omdat er een andere uitleg is? Het feit blijft toch dat Rigters helemaal niet 3e kan staan met slechts 1 partij? Het is toch ook raar dat Osaro door zijn verlies opeens achter Rigters staat, terwijl Osaro meer partijen heeft gedraaid dan Rigters? En het is toch ook vreemd dat Plazibat 2e staat, terwijl hij door een blessure al een tijdje aan de kant staat en niet kan vechten? Oefent Glory druk uit op "warriorcode" om hun imago wat op te poetsen door minder kritiek te hebben op Glory? Voor dit toernooi zou de ranking niet uit horen te maken, het draait om de individuen die zich mochten kwalificeren door het toernooi. Deze zijn niet op basis van de ranking gemaakt, immers Terpstra kwam helemaal niet in de ranking voor en kreeg toch meerdere kansen. Het probleem is, is dat Glory ( wederom ) een initiatief heeft om de ranking vorm te geven, echter dan hadden ze elke vechter op 0 moeten zetten. Het toernooi bepaald deels de nieuwe ranking, vechters die niet aan het toernooi deelnemen kunnen zich ranken in individuele partijen. Immers deze gaan ook over hetzelfde aantal rondes, toch? Glory maakt het zichzelf lastig door nu te zeggen dat de ranking niet klopt en straks met een verhaal te komen dat de ranking wel weer klopt. En doordat Glory pas laat in het eerste kwartaal komt met het toernooi, voorzie ik weer problemen voor de kwalificatie partijen voor het toernooi van volgend jaar. Het enige wat Glory kan doen is houden van "superfights" gedurende het jaar welke deels de ranking bepalen en uiteindelijk ook de deelname van het toernooi en geen 4 mans toernooien. De 1e 8 kwalificeren zich rechtstreeks voor het toernooi de nummers 9 en 10 zijn de reserve vechters. Valt er iemand uit van de 1e 8 dan schuift een van de reserve vechters door naar het toernooi en word deze vechter vervangen door een andere vechter voor de reserve pot uit de ranking op nummer 11 of 12 etc., etc., Het grootste probleem voorzie ik in het feit dat niet elke vechter een gelijk aantal partijen krijgt per jaar en dan krijg je wederom een ranking die scheef is zeker als de kampioen maar zeer beperkt vecht. Ik ben benieuwd wat Rico in zijn contract op heeft laten nemen v.w.b het aantal partijen vechten per jaar.

P
PK_Gym
@PKGym
4 months ago

Miste de andere hosts @Cheyenne rn haar partner. Wel weer een mooie uitzending

Cheyenne Brunings
@Cheyenne
4 months ago

We zijn in Suriname, bij de volgende uitzending zullen we er weer zijn🙂

P
PK_Gym
@PKGym
4 months ago

Geniet ervan!!! Heb je trouwens Natalia Silva(ufc) ook al op het oog? Sinds haar debut vondt ik haar al erg indrukwekkend maar bij iedere wedstrijd wordt ze steeds beter en spectaculairder.

Cheyenne Brunings
@Cheyenne
4 months ago

Zooo vertel mij wat!! Mooie combinaties, bepaald echt de tempo van het gevecht. Heel veel kicks !! Ik hou echt van haar vechtstijl en dominantie!! 🤌🏽 ik volg haar ook sinds haar debuut ik was echt impressed!!

R
Ruben
@RubenS
4 months ago

Goede uitzending!