Len Huard, Charles Blesgraaf, Mohammed Boutasaa, Maurice Hols | Warrior Talk

gave respect

Onze gasten tijdens deze aflevering van Warrior Talk: Maurice Hols, Charles Blesgraaf, Len Huard & Mohamed Boutasaa. Drievoudig K-1 wereldkampioen Remy Bonjasky is de presentator.

Uploaded on Feb 17, 2024, 1:46:48 PM (2 months ago)

13 comments

A
ArawakSu
@ArawakSU
2 months ago

Ingi brada Marinho nanga flying gentleman,

Het verhaal van Glory over Jamal klopt van geen kanten. Nu zijn ze aan het reageren onder posts, met de uitleg dat de schorsing inderdaad voorbij was, maar zij zich houden aan de ‘ranking’, terwijl Robbie zelf al heeft gezegd dat de ranking niet klopt en momenteel geen realistische weergave is. De overstap van Mike naar Said komt Glory trouwens ook goed uit om zich daarachter te verschuilen.

Ze hebben Jamal gewoon gesaboteerd, het mocht niet gebeuren dat Jamal, Ricardo vliegles geeft.

J
JohnWix
@JohnWix
2 months ago

Soldaat Remy en Maurinho ;)

Na lange tijd jullie te volgen besloten om een account aan te maken!

Toen ik het optreden van maurice vrijdag op je site zag wist ik al dat ze het aanbod aan jamal als excuus zouden gebruiken om te mededelen dat het zijn keus is om niet mee te doen. Ze hebben em gwoon een kut contract gegeven, 20k aangeboden ofso om short notice toch mee te doen. Was te verwachten van Glory.

Hoe denken jullie hierover?

P
Pronikon
@Pronikon
2 months ago

Maurice Hols zijn carrière bij Glory was van korte duur.... Het begint haast komisch te worden hoeveel er mis gaat binnen Glory!

N
Nadir
@Temsaman
2 months ago

Hhahahhahaha wilde net de podcast gaan luisteren maar denk dat ik t stukje van maurice hols oversla.

P
Pronikon
@Pronikon
2 months ago

@Nadir Ik ben wel benieuwd wat de aanleiding is van Maurice zijn plotselinge vertrek. Kennelijk is het optreden van Maurice bij Warrior Talk de aanleiding of de geflopte onderhandelingen met Jamal. Als je op voorhand al weet dat je toch weg gaat bij Glory nadat je net in dienst bent getreden dan is het bijzonder opvallend om zo snel alweer te vertrekken en tussendoor nog aan te schuiven bij Warrior Talk. Of zou Maurice commentaar hebben gehad omdat hij bij Warrior Talk is aangeschoven?

N
Nadir
@Temsaman
2 months ago

@Pronikon Daar zeg je me wat! Ik vind het wel erg jammer. Een CEO die gewoon aanschuift bij Remy, mede met hem de terugkeer van de GP introduceert etc… ik ben benieuwd wie hem opvolgt. wellicht iets voor Ricardo😂😂😂😂

W
W-men99
@Wmen99
2 months ago

Echt grappig jullie moeten kijken naar instapost van glory. je ziet onze heavyweight champ reacties plaatsen over het feit dat jbs niet mee doet. Ik weet niet wat jullie hierover denken maar deze man heeft zichzelf alleen maar belachelijk gemaakt en doordat hij zo reageert kan je concluderen dat Ricardo a.k.a Clown champ. niet kon slapen met dat er een mogelijkheid was dat jbs mee ging doen. Als Ricardo dit leest slaap lekker je kan weer slapen

WS
Waroen Soekhlal
@Bonjasky01
2 months ago

Op nos staat dat jamal zelf heeft afgezegd:(