Warrior Talk #24

Glory Grand Prix post fight recap with Mike Polanen, Remco Pardoel, Tarik Khbabez & Marinho Gordon | Warrior Talk

gave respect

Our guests during this post-fight recap of the Glory Grand Prix: Mike Polanen, Remco Pardoel, Tarik Khbabez and Marinho Gordon. Three-time K-1 world champion Remy Bonjasky is the presenter.

Uploaded on Mar 10, 2024, 9:22:35 PM (3 months ago)

76 comments

R
Ruben
@RubenS
2 months ago

Top

This text was automatically translated from Dutch.
AS
Anthony Schulting
@Anthony
3 months ago

Waarom word er nergens gevraagd wat Jamal in die hoek deed ? shine afpakken van de vechter ...

v
volkan
@Palladinho055
3 months ago

Goede content heren en leuke gasten, wordt super gewaardeerd thanks!

S
Souff
@Souff
3 months ago

Wat vinden jullie ervan dat Jamal een operatie heeft uitgesteld om deel te nemen aan het toernooi? Ik snap zijn frustratie wel als je je gezondheid op het spel zet en vervolgens niet kan deelnemen aan het toernooi en Rico tof gaat doen in de ring.

W
Wim
@Wim
3 months ago

Gewoon dom. Zeker omdat hij nog geen zekerheid had dat hij mee kon doen.

Gevalletje missen lange termijn visie. Maargoed, dat is niks nieuws bij hem.

M
MuhammadAli
@MuhammadAli
3 months ago

Rémy de onderlinge ‘haat’ lijkt diep te zitten. Tijdens de persconferentie werd naar de GOATS verwezen en toen de naam Rémy Bonjasky werd genoemd fronste Rico met z’n wenkbrauwen. Alsof hij jou geen GOAT lijkt te vinden. Zie minuut 35:25 https://www.youtube.com/live/ovOZc3XIqr0?si=n4rW37jYWxvAaRdT

Wat is jouw kijk hierop? En wat vinden jullie ervan dat Rico nu al zegt waarschijnlijk niet meer aan toernooien mee te gaan doen. Zou hij niet pas een echte GOAT zijn als hij aan een toernooi met eerlijke loting en echte killers (vb. Plazibat & Jamal) mee gaat doen?

Splinta Jackson
@Splinta
3 months ago

Dit is over geanalyseer. Al doet Rico wat je als laatste vraag gaat er toch een excuus zijn waarom hij alsnog niet erbij hoort.

Het publiek heeft gewoon iets tegen hem en hij komt er niet bij tot we over 10 jaar terug kijken naar z'n run en alle heisa eromheen zijn vergeten.

W
WS
@Bonjasky01
3 months ago

Voor mij zijn Aerts, Hoost en Bonjasky. Deze gasten kwamen gewoon om te vechten! Schilt en Overeem komen daar net onder in mijn ogen. En daar onder komen Hari en Verhoeven. Verhoeven is een single bout vechter. Mazzel gehad met de loting en eerlijk het toernooi was niet wat men ervan verwacht had toch? Verhoeven is toernooikampioen van de armoede!