Op De Bank #42

Andy Ristie on resigning Glory and House of Glory | Op De Bank

gave respect

Remy Bonjasky and Marinho Gordon discuss the past week on this new episode of Op De Bank. This week, they have a special guest: Andy Ristie. Andy Ristie can be seen in the new Videoland series: HOUSE OF GLORY. He talks about his career at GLORY and his time on the reality show.

Uploaded on Sep 28, 2023, 5:40:44 PM (8 months ago)

41 comments

W
WS
@Bonjasky01
8 months ago

Als je het hele gevecht ziet dan is het toch duidelijk dat Landman gewonnen heeft. Ristie is een legende, voormalig wereldkampioen. Maar hij heeft terecht verloren. Weinig damage en zijn output was ook niet zo best.

Splinta Jackson
@Splinta
8 months ago

Geweldig om te horen van nog een legend in the game! Vind het wel heel zuur die background politiek die er gespeeld heeft. Want als dat niet was gebeurd waar zou hij nu dan hebben gestaan?

Mijn vraag komt eigelijk van een andere podcast van Remy: In de Ring. Ik hoorde jou episode met Murtel Groenhart en jullie raakte een diepe topic. Je (Remy) zei dat als je terug denkt je spijt hebt ervan dat je niet met Surinaamse vlag uit bent gekomen vroeger.

Denk je dat als je Suriname meer had gerepresent je de carriere loop zou hebben gehad die je nu hebt? Want als ik kijk naar een Ernesto Hoost die dat wel deed, die zien we bijna nergens op TV zoals jij.

Denk je dat de keuze van welke vlag je draagt als vechter een rol kan spelen in een toekomst in entertainment in Nederland?

B
Battuta
@Battuta
8 months ago

Even over House of Glory, Ik heb sinds kort de afleveringen bekeken. En ik moet je zeggen, petje af voor team Badr… Het vuur wat Badr in de vechters aansteekt, is zelfs vanuit me osso al te voelen. Ik moet je wel zeggen, dat er totaal geen neutraliteit bij de juryleden zit…Wat betreft de scorekaart. En dat het puur om het programma gaat.. Zelfs een donkey, kon zien dat kleine Aussie en Ristie keihard genaaid zijn.. Verder in mijn ogen staat het 4-0 voor team Badr, en dat alle vechters gewonnen hebben. En verder betwijfel ik, dat de jury een aparte organisatie zijn. Want in het praktijk is er ook altijd gedonder met de juryleden. Het zijn gewoon poppetjes van Glory. Je kan geen jurylid zijn, als je geen kennis hebt over het kickboksen… Ik denk zelf dat Anouar het toernooi zal winnen. En dat hij over Ciric zal heen lopen. Die Anouar is super getalenteerd. De connectie tussen hem en Badr, zal een tsunami niet eens kunnen stoppen. Het is wel een prestatie, dat 2 vechters van team Badr in de finale zitten. Dit bewijst ook zeker dat de Passenier effect gewoon efficiënt is. En verder ben ik wel teleurgesteld, over de werkwijze van Dennis krauwel en Ricardo…

Harold Broens Renhungan
@HaroldBroensRenhungan
8 months ago

Robby heeft naar jullie geluisterd...

Beetje bij beetje komen de volledige (house of glory) fights online.

Osu!

Warriortalk quests request:

Lucien Carbin, Allistair Overeem, Perry Ubeda.

P
Pronikon
@Pronikon
8 months ago

Ik zat net de kwart finale partij van Robin Ciric te kijken, wat mij opvalt is dat je Badr en Mike bijna constant aanwijzingen hoort geven. De beelden die ze laten zien van Krauweel en Ricardo daar zitten ze beide wat te staren en je hoort ze ook amper. Enkel tussen de rondes door zie je heel af en toe Ricardo en/of Krauweel. Ik denk dat daar ook mede het verlies van Team Ricardo zit, namelijk onvoldoende coaching tijdens de rondes dat ze vechten. Nu ga ik niet alle partijen nu terug kijken, maar ik vond het coachingwerk van Ricardo wat we tot nu toe hebben kunnen zien tijdens de reguliere uitzendingen niet super bijzonder. Het lijkt er eerder op dat Rico net als in zijn ( geflopte ) film, slechts figurant is in plaats van een van de hoofdpersonages. Ondanks dat ik geen partij ga kiezen, het coachingwerk van Badr lijkt motiverender te werken dan een pets aan de harses en de woorden als je wil winnen, dan moet je er voor knokken en al dat soort domme spreuken die op een tegeltje horen. Voor Ricardo zou ik haast de boodschap uitspreken een echte kampioen vecht wat vaker...

RB
Remy Bonjasky
@BlackPanther
8 months ago

Zooo wat een analyse @Pronikon

Roberto
@Rob03
8 months ago

Beste Rémy en soldaat Marino,

Elke week kijk ik naar Rémy en Marino op de bank . Ik geniet van jullie ongezouten meningen en kritische punten.Dat maakt jullie progamma puur en leuk.

Hierbij wil ik ook de volgende aan de kaart stellen . Wat mij is opgevallen is dat Luis Tavares de overstap heeft gemaakt naar Mike's gym . Mijn vraag aan jullie is dan ook wat jullie ervan vinden omdat hij een lange tijd bij zijn oude trainer heeft getraind en nu plotseling na zijn verliespartij de overstap naar Mike's gym heeft gemaakt.

En niet om olie bij het vuur te zetten ,maar hoe zit het met de bad blood van Luis Tavares en Mo Amine . Het schijnt dat die twee elkaar niet mogen en een stare down hadden bij de opening van de Coffeeshop Mike Tyson. Nu zie ik dat Luis Tavares bij Mike's gym traint en dat is ook de sportschool van Mo Amine . Mijn vraag is dan ook hoe denken jullie dat het op de trainingen aan toe gaat met die twee en op de sportschool aangezien ze een bad blood met elkaar hebben.

Groetjes van jullie die hard kijker ,

Rob03


W
Wim
@Wim
8 months ago

Zou me niks verbazen als Amine gaat lopen bij Mike en het dan binnenkort opneemt tegen Tavares.

Vegeta
@MocroWarrior
8 months ago

Goeie vraag.

Harold Broens Renhungan
@HaroldBroensRenhungan
8 months ago

Sluit ik volledig bij aan. Topvraag