INTERVIEWS GLORY GRAND PRIX Weigh ins and Press Conference | Interviews

gave respect

Marinho Gordon Interviews GLORY Grand Prix weigh ins and Press Conference contestants

Uploaded on Mar 9, 2024, 11:00:00 AM (1 month ago)

4 comments

S
Shankar
@Shenks
1 month ago

Dikke respect voor wat jullie doen! Ik ben een fan van de sport en Remy is een legend in the game! Ik ben het met alles eens, maar om meer publiek te trekken zou je bijna willen zeggen dat jullie Rico aan tafel van warriortalk moeten proberen te krijgen. Ik ben absoluut geen Rico fan, echt totaal niet zelfs, maar ik gun jullie het allerbeste en om meer publiek in NL te trekken, denk ik dat een goede stap is om Rico of zijn trainer een keer bij warriortalk te hebben. Of Rico bij jullie op de bank zou helemaal top zijn. Geloof me dat gaat ervoor zorgen dat de kijkcijfers in NL omhoog schieten. De soort van beef tussen Remy en Rico gaat op den duur tegen Remy werken vrees ik. Vooral voor het witte publiek.. Begrijp me niet verkeerd, ik ben groot fan en vind het fantastisch wat jullie doen en ik volg alles en ik probeer alleen mee te denken etc. Zoiets als dit verdient een groter podium, dit zou gewoon op nationale TV uitgezonden moeten worden en daarom zeg ik dit. Verder veel lobi en succes toegewenst馃挭馃徑馃挭馃徑

A
Afghaan
@Jetlee
1 month ago

Jullie uploaden weigh inn interviews na de Event. Kan echt niet. Kijk die andere kanalen zoals ChampsTalk en alle andere media kanalen die hebben het zelfde dag online. Wie gaat het nu nou kijken. Is helemaal niet meer relevant.

d
daggo
@Daggo
1 month ago

Superleuke interviews Marinho! Aghaan heeft het niet gekeken, ik wel hoor! Volgens mij wil hij op zijn manier vragen of het mogelijk is om bij een volgend event de interviews in ieder geval nog 1 dag v贸贸r de wedstrijden te posten. Kan dat? Of zijn deze interviews op vrijdagavond opgenomen, en is er dan te weinig tijd om het direct te editten?

K
KbRaa
@KbRaa
1 month ago

Leuke interviews!

Echter zie ik Zowel Tijani als Kwasi niet winnen van Semeleer. Beiden zullen tekort komen. Tijani zal zich eerst moeten bewijzen tegen bijvoorbeeld een Overmeer en Nabiev. Chico vecht veel te statisch, Semeleer zal hier overheen gaan en op KO winnen van Kwasi.

Osu!