Interviews #16

Interview with James McSweeney

gave respect

Remy and Marinho sit down with James McSweeney to talk about his canceled fight with Badr Hari and his thoughts on Badr Hari fighting Uku Jurjendal at GLORY 89

Uploaded on Sep 28, 2023, 3:05:05 PM (8 months ago)

16 comments

A
Abdelouahid
@AbdelDH
8 months ago

Yo Remy en Marinho,

de oplossing voor McSweeney is een gevecht tegen Mo Amine. Zo krijgt Mo Amine ook een kans net zoals de andere vechters die deel hadden genomen aan het toernooi waar ook hij had verloren. Hiernaast kan McSweeney er niks aandoen dat hij nu niet deel kan nemen aan het eindtoernooi, maar hij wordt nu wel aan de kant geschoven tenzij hij een wildcard krijgt.

Vegeta
@MocroWarrior
8 months ago

Echt triest voor James hoe het allemaal is gelopen. James wordt zwaar gebruikt door Glory, schandalig. Geef die man zijn plek bij het 8 mans toernooi en laat hem starten tegen Badr. Zou voor Badr ook goed uitkomen, mocht hij winnen van Uku Jürjendal. James kan hij beter treffen dan een Jamal, Cookie of Plazibat (no disrespect).

W
Wim
@Wim
8 months ago

Weinig kickboxers die zo aardig en netjes komen als James hier. En dat terwijl hij zo wordt geflikt.

H
Hicham
@Hichie
8 months ago

deze man verdient echt meer respect en ik had als het aan mij lag deze man om de afzegging alsnog toegevoegd aan het toernooi. Al het werk en dan hem zo teleurstellen is niet netjes zowel vanuit Badr als vanuit Glory. Leuk interview heren en tot de volgende video op de bank ;) . Osu!!

HT
Hicham Trabzon
@Hicham99
8 months ago

Maar weetje wat het is. Zo denderend is hij eigenlijk niet. Een niet fitte Saki had maar 2 weken voorbereiding voor deze man nodig.

HS
Hamza S
@Hamza020
8 months ago

Top interview mannen 👌🏿