Op De Bank #63

MARINHO en MOUNIR bij KNOCKOUT, OORLOG IN DEN HAAG en VOORSPELLINGEN 8 MANSTOERNOOI |OP DE BANK

gave respect

Remy Bonjasky, Marinho Gordon and guest Mounir discuss last week in Op De Bank. This week they talk about a visit to Knockout, bad situation in The Hague, good trainers, UFC and predictions 8 man tournament

Uploaded on Feb 23, 2024, 5:00:00 PM (4 months ago)

101 comments

Bryan Van Beest
@Bryan123
4 months ago

Mannen hebben jullie al de talkshow van Wilfred Genee gezien met Levi Rico khachab osaro een totale afgang hahah Wilfred probeerd hele tijd sensatie uit te lokken maar die jongens zitten daar gewoon om rustig vragen te beantwoorden en zijn gewoon zichzelf k merkte op dat ze een beetje geïrriteerd ook werden van Wilfred dat ie steeds dat balletje op wou gooien.

RS
Ryan Silvan Marengo
@KINGRYAN
4 months ago

Wauw ik kijk net toch een naar een mentor gesprek aan tafel bij wilfred genee kapot saai sorry hutspot zonder jus gewoon rico osaro nabil levi jongens man 35 min van me leven gone hahaahaha ze kunnen er niks aan doen zijn gewoon zich zelf maaaaaaaaarr hahahahahahah

W
Wim
@Wim
4 months ago

Ik heb er echt van genoten naar hoe Genee zich een half uur belachelijk maakt. En ik ben blij dat het niet zo een cringe is zoals bij UFC waar gewoon iedereen dom zit te schelden.

C
CGi
@CGi
4 months ago

Je praat over vechtsport niet over tikkertje. Dat jij cringe krijgt zegt meer over jou. Ik heb die Ricardo horen praten wat een stumperd. Ik volg ook boksen daar gaat ook niet lief tegen lief. Er moet een soort van vuurtje worden aangewakkerd. Glory wilt internationale status maar dit is gewoon zo Nederlands als het kan. Kunnen ze wel voor Nigeria en Marokko uitkomen maar die show wordt alleen in Nederland bekeken en uitgelachen.

C
CGi
@CGi
4 months ago

Precies mijn gevoel als dat meer bezoekers moet lokken. Doen ze juist de tegenovergestelde. Het is toch geen visitekaartje voor VECHTSPORT. Lijkt wel een judo match oplympische spelen ja ik ga me best doen de beste te worden. Echt beter verwijderd Glory die beelden dit is een echte dieptepunt van slecht reclame maken.

KS
KVV Sales
@Koreakorea
4 months ago

Remy & Marinho

Ik heb misschien een heel goed idee voor GLORY om de kaartverkoop uitverkocht te krijgen.

(oude koper)
Als je al een kaartje hebt gekocht. Dan mag je MAX 2 extra kaartjes bijkopen voor €10,00 per stuk.
(Extra kaartje(s) kan gebruikt worden voor dezelfde rang of een lagere rang)

(nieuwe koper)
Bij elke aankoop van een kaartje mag je een extra kaartje erbij kopen voor €20,00
(Extra kaartje kan gebruikt worden voor dezelfde rang of een lagere rang)


Opmerking: Voor nieuwe koper misschien ook €10,00 of een andere prijs

EXTRA: Betaal misschien 1 of meerdere grote BNR's die ff reclame voor de promotie kunnen doen
of/en
Alle Glory vechters/Vecht liefhebbers die daar aanwezig zullen zijn ff promotie op social media doen voor GLORY

RJ
Rachid Jansen
@RachidJansen
4 months ago

Remy en Marinho..

Ik hoor mensen (zowel kickboksers als fans, als oud vechters) altijd zeggen dat ze zoveel te danken hebben aan Rico Verhoeven? Ambassadeur voor de sport? Dat de sport door hem een hoger podium bereikt heeft? Ik snap dan eigenlijk nog steeds niet waarmee? Wat heeft hij 'groter' gemaakt? Dat het besproken wordt bij Jinek of Humberto? Zijn manier van vechten heeft er juist voor gezorgd dat de sport niet eens meer leuk is om te kijken.

W
Wim
@Wim
4 months ago

Jij bent niet zijn doelgroep. De echt vechtliefhebbers waren al fan van de sport voordat Rico kwam. Maar Rico spreek veel meer mensen aan. Als kickboksen het puur moet hebben van de echter lief hebben dan krijg je bijna geen zaaltjes van 1000 man vol. Er moeten ook casual fans bij komen om de echt grote zalen vullen. Rico spreekt die casuals aan. Net zoals dat Badr of Jamal dat doen. Dat zijn mensen die komen voor 1 of 2 namen op een kaart en voor de rest boeit het ze niet zo wie er vechten, ze willen gewoon geweld zien en de sfeer proeven.

f
faysal
@faysal
4 months ago

jo marinho en remy,


waar blijven meer videos.


groetjes