Op De Bank #49

Semeleer vs Anwar & aging as a (combat) athlete | Op De Bank

gave respect

Remy Bonjasky and Marinho Gordon discuss the past week on this new episode of Op De Bank. This week they discuss Semeleer vs Anwar, Raw Diamonds XVIII, the UFC, aging athletes/fighters and Moroccan martial arts fans, Tariq "Cookie" Osaro and Mike Passenier.

Uploaded on Nov 17, 2023, 6:46:43 PM (6 months ago)

49 comments

S.B Wolf
@SBWolf
6 months ago

Hamas heeft baby's afgeslacht dan ben je gewoon een Terrorist! IsraHEL voert oorlog tegen Palestijnen en niet tegen Hamas dat is ook heel fout met andere woorden heeft IsraHEL Hamas gecreëerd.

P
PK_Gym
@PKGym
6 months ago

Heerlijke episode weer als altijd. Remy vraag voor jou: Je runt meerdere gyms, je werkt als commentator, je werkt als analyst, je runt warriorcode, je maakt kinderboeken, je doet seminars en nog andere dingen. Maar toch lijk je geen dag verouderd sinds je debut in de K-1.......slaap je weleens en ben je wel een echt mens ??? Marinho voor minister president ipv Wilders

B
Boromang
@Boromang
6 months ago

Thanks voor het beantwoorden van m'n vraag in de vorige aflevering over One FC vs. Glory. Wordt gewaardeerd en het is mooi om te zien hoe jullie ernaar kijken.

Goedbedoelde tip voor Mourinho: check One FC. Als vechsportliefhebber ga je ervan genieten. Gewoon via hun app, of YouTube. Mooiste gevechten zijn te zien door.

Lobie

Bjarne
@Bjarne99
6 months ago

@RemyBonjasky Hoe kun je Nikola Filipovic nou niet kennen? De beste man heeft tweemaal de reserve partij voor de kwalificatie toernooien gewonnen. Op Glory 85 won hij van Fabio Kwasi en Glory 87 van Cristian Ristea. Je hebt daar commentaar gegeven, dat hoort toch gewoon bij je huiswerk…

Een tijdje geleden had Badr Hari kritiek op de vragen van de media. Nu is het natuurlijk niet jou taak om alles te weten, maar ik vind het wel jammer dat er bij videoland niet een type Marcel Dorff zit die wel alles weet. Want die talenten waar jullie het deze aflevering over hebben zitten niet ergens in de jungle, die vechten in de stadions daar of bij RWS of bij WLF etc.. etc.. Dat is gewoon te streamen tegenwoordig.. Robbie is heus geen tovenaar, die pikt ze gewoon op van de kleinere organisaties

Kleine sidenote: dit is geen haat richting jou Remy, je doet fantastisch werk maar we moeten wel kritisch blijven natuurlijk :)

W
Wim
@Wim
6 months ago

In Remy's verdediging; hij geeft geen commentaar op de prelims. De prelims hebben alleen engeltalig commentaar op Youtube. Tijdens de prelims zit Remy in de studio met Melvin de voorbeschouwing te doen voor Videoland.

Romano
@Romano
6 months ago

Je bedoelt: tijdens de Premlis zit Remy in de studio Melvin te pesten 😆

W
Wim
@Wim
6 months ago

Haha. Arme Melvin.

jv
jules vanHoren
@JulesvanHoren
6 months ago

Een light heavy weight tournooi bij glory zou vet zijn:

Bahram

Laiduni

Abena

Maslobojev

Khbabez

Latescu

Momine

Wisse