Op De Bank #62

Remy and Marinho on their Warrior Talk experience, Mike called Remy with something interesting and Tyjani gets tough | OP DE BANK

gave respect

Remy Bonjasky and Marinho Gordon discuss last week during this new episode of Op De Bank. This week they're discussing Warrior Talk, UFC, cancel culture and much more!

Uploaded on Feb 16, 2024, 5:00:00 PM (5 months ago)

113 comments

Romano
@Romano
5 months ago

@Marinho1976 Respect dat je zo goed omgaat met feedback. Kan Rico wat van leren ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†.

In essentie gaat het om het niveau van die 8 vechters. Feit is dat niet alle 8 vechters op niveau zijn. Als al deze vechters goed waren, dan zou dat politiek spel van Glory niet eens uitmaken.

Wil de K1 er niet bij gaan halen, maar iedereen had wel een eigen signature. Badr K.O. power, Remy z'n flying knee, Sem een K.O. in al z'n ledematen etc. Dat maakt een toernooi of รผberhaupt een wedstrijd interessant. Pereira is hier een geweldig voorbeeld van. Hij heeft die tigri anu maar kan ook nog knokken.

D
Dean
@DeanV
5 months ago

Vorige keer zijn jullie er niet aan toegekomen door het vele aantal comments en alle speculaties over het toernooi.

Daarom nog een keer mijn vraag:

Remy, zou jij ons als kijkers eens willen meenemen in de voorbereiding op zo'n toernooi? Hoe zag jouw eet- en trainingsschema er uit? En in hoeverre week dat af van de voorbereiding op een single fight?

Verder ben ik benieuwd naar de ontwikkelingen op dit gebied (nu versus toen)

M
MuhammadAli
@MuhammadAli
5 months ago

Zou Jamal misschien ook niet willen deelnemen, omdat hij bij Said zit en dan direct tegen Nabil Kachab moet. Daar schiet Said natuurlijk niets mee op.

Ontslag van de directeur van Glory die jullie aan tafel hadden zitten is een slecht teken. De huidige Amerikaanse eigenaar lijkt er namelijk het minste van te bakken.

A
Afghaan
@Jetlee
5 months ago

Kaartverkoop gaat niet zo lekker voor GP, is nog voor meer dan de heleft leeg als je kijkt op glory site. Begrijpelijk ook, geen aantrekkelijke vechters om kaart voor te halen.

M
Mootje
@Mootje27
5 months ago

Remy en Marinho weten jullie niet wat over de volgende event ik heb ergens gelezen dat het waarschijnlijk april of mei word in Parijs met badr en Sara moussadak op de kaart weten jullie daar meer over??