Op De Bank #57

The Islam, Jamal Ben Saddik & Ngannou vs Joshua | OP DE BANK

gave respect

Remy Bonjasky and Marinho Gordon discuss last week during this new episode of Op De Bank. This week they're discussing for instance . Hit It, Ernesto Hoost at Real Talk, the fights for the 8 man tournament , Jamal, Badr and Spong

Uploaded on Jan 11, 2024, 5:49:26 PM (6 months ago)

44 comments

jv
jules vanHoren
@JulesvanHoren
6 months ago

Plazibat is gebleseerd zijn de geruchten....

R
Richard
@Tysonhari1982
6 months ago

Marinho help!! Het word tijd dat je remy weer even terug op aarde moet brengen hahaha we weten allemaal dat Rémy een groot kampioen is geweest en dat hij zeker in het begin een spectaculaire style had. En we weten ook dat Rémy zich zelf ook een groot kampioen vind en een mooi boy etc. 😂😂 Maar nu zat ik een paar afleveringen achter elkaar te kijken en zegt hij in 1 van de afleveringen dat hij Mike ze jongens alle kanten op sloeg en ook badr alle kanten op sloeg. Laten we wel bij de feiten blijven toch? de eerste wedstrijd ging gelijk op tussen hen en was echt een mooie kickboks wedstrijd op Hoog niveau en de tweede had Rémy 8 tellen gegeven met een half verdwaalde jab en niemand weet hoe die partij was afgelopen als badr niet para was geworden. Dus Marinho laat jij aub degene wezen die alles weer even relativeert hahah verder ga zo door ik ga stuk om jullie ! Grt

BL
Bruce Liku
@Bruceliku
6 months ago

Marinho , ik schrok een beetje van je uitspraken m.b.t moslim worden en hoe je dan het geloof zou belijden…

P
PK_Gym
@PKGym
6 months ago

Broeder Remy nu moet ik jou verbeteren. Het interview dat jij had was met Kouzi een andere Japanse vechter. Kouzi heeft wel tegen Takeru gevochten(ook een goed gevecht)....Heb je trouwens het interview van Hesdy Gerges gezien? Ik snap nu wel iets beter waarom hij destijds zo gevoelig op jou reageerde toen je kritiek had op het waardeloze Hit-it even van Ricardo. Zou wel lachen zijn als jij in de Toekomst, Ricardo, Hesdy en Zimmerman ook aan tafel kan krijgen.

N
Nadir
@Temsaman
6 months ago

Faka marinho (en remy),

Afgelopen jaar hebben we veel mooie talenten gezien. Met name Bahram, touchassie en Latescu hebben echt voor spektakel gezorgd.

Glory vult nu dagelijks de grand prix kaart op 9 maart aan met leuke partijen.

Touchassie vs boapeah zou ook een dikke pot zijn op 9 maart. Of eventueel serkan vs boapeah.

Ook wil ik die Latescu heel graag weer zien. Nog steeds bizar dat ie ondanks zo’n vroege knockdown, het hoofd koel hield en elbouni alle kanten op sloeg. Momine hebben we ook al een tijdje niet zien vechten. Momine vs latescu zou een goeie pot zijn.

Ook de house of glory gasten zou ik graag weer willen zien. Met name Don Sno, Ouzghni en Anwar. Ben benieuwd of zij een pot gaan draaien 9 maart. Toevallig iets gehoord?

ik kan echt niet wachten op het event.

(ps: mn vrouwtje vind t niet leuk dat ik warriorcode kijk in het weekend in plaats van netflix😂)