Warrior Code Special on the CEO of Glory

gave respect

Remy and Marinho and guest Mounir have a scoop about the CEO from Glory, Maurice Hols. Op De Bank

Uploaded on Feb 19, 2024, 1:54:35 PM (1 month ago)

83 comments

KS
KVV Sales
@Koreakorea
1 month ago

Misschien een idee om via radiozenders, de luisteraars kaartjes te laten winnen. Glory doet te weinig reclame. en nu lijkt het alsof maurice de schuld krijgt.

Zonder een Jamal, badr of plazibat. is het zoizo logisch dat kaarten verkoop wat trager gaat.

De namen die er verder zijn in het 8mans toernooi zijn wel goed en gaan knallen. Alleen moeten nog eerst even hun namen wat laten groeien. Volgende 8mans toernooi gaat wss beter met verkoop

KS
KVV Sales
@Koreakorea
1 month ago

nog paar ideen:

- kaartjes op veilingsites
- reclame op videoland
- reclame op tv (veronica/rtl7)
- rico en remi die samen bij rtl4 ofz op tv komen en over glory toernooi praten

P
Pronikon
@Pronikon
1 month ago

Remy/Marinho, hoeveel tijd zat er eigenlijk tussen de opnames en het nieuws wat naar buiten kwam dat Maurice Hols op zou stappen? Dus niet dat het officieel naar buiten gebracht werd! Ik neem aan dat het al enigszins borrelde tussen Hols en Rudmann en was dit al te merken tijdens de opnames?

W
Wim
@Wim
1 month ago

Ik heb gehoord dat de opname vrijdag 16-2 was.

P
Pronikon
@Pronikon
1 month ago

Dat zou wel heel bijzonder zijn als ik heel eerlijk ben. De situatie van Maurice bij Glory is veelal een opbouw van verschillende factoren. Als de opname 16-2 was dus een kleine week terug dan acht ik de kans ontzettend klein dat Maurice toen geen hinder ondervond van Rudmann. Veelal is dit een langer proces welke uiteen barst door de zoveelste discussie en waardoor er nog maar een uitweg denkbaar is en dat is met onmiddellijke ingang vertrekken. Dit komt veelal niet pats boem uit de lucht vallen! Als Maurice tijdens de opname mooi weer speelde, dan kan hij goed acteren er was namelijk weinig te zien van de problematiek achter de schermen bij Glory. Veelal gaat dit wel gepaard met het ontwijken van vragen of bepaalde reacties.

Die heb ik echter niet kunnen ontdekken ;) Het was dan ook niet verstandig geweest om dan aan te schuiven, maar goed dat is slechts gissen. Wat ik nog wel weet is dat Remy 2 of 3 week terug het had over een scoop met een bepaalde gast, nu weet ik niet of dat de gast voor Op De Bank was of voor Warrior Talk.

Ik ben eerlijk gezegd best wel benieuwd wat de emmer uiteindelijk deed overlopen, Maurice zijn plannen klonken ambitieus. Maar het is nu wel duidelijk dat Glory kennelijk niet wil investeren in het verbeteren van de evenementen. Aangezien deze evenementen de nodige centen kosten, denk ik dat we binnenkort kunnen lezen dat GSUKCO failliet is en er weer een nieuwe BV uit de grond is gestampt welke zogenaamd op naam staat van iemand anders zoals nu het geval is.

N
Nadir
@Temsaman
1 month ago

Als Glory die investering niet wilt maken, maken de K1 en ONE die investering wel. Glory krijgt echt een probleem als ze niet op zn minst de plannen die maurice in de aflevering heeft verteld gaan uitvoeren. Ze lopen immers al achter.

S
Sharif
@Sharif
1 month ago

Beste remy&Marihno,

ff over dat hele gedoe om glory.

Ten eerste glory is niet een bond met hart voor sport gaat om Geld/Macht fixing/voortrekkerij.

Ten 2de de achtmans toernooi roep ik achtmams toernooi. Jullie praten over kiezen en dat hele gedoe erachter. Maar eerlijk heren in de originele tijd van de K1 waren er mannen waren er namen er stonden 8 kei harde goede vechters anders had je daar niets te zoeken. De loting was dan ook in die tijd ook anders het maakte niet uit wie voor je kreeg je moest er gewoon voor gaan! Neem als voorbeeld de heer en meester Remi B die man vecht gewoon met bobsapp migado ernesto hoost badr hari het maakte niet uit in die tijd stonder er VECHTERS MANNEN NAMEN.

Nu krijgt pussy boy rico V een acht man toernooi naar zijn niveau dus in andere woorden geen enkel niveau wie staan er nou wie is zo bijzonder het is gewoon schande dat zij dit 8 man toernooi noemen in mijn ogen is het een beginnende A klasse 8 man toernooi om de huidige kampioen heen zodat pussy boy kan zeggen ja ik heb iedereen verslagen ik heb 8 man toernooi gedraaid en gewonnen maar vergis je niet pussy boy de vechters zijn voor jou gekozen om jou op een bepaalde template te zetten maar je zal er nooit komen je zal nooit in het rijtje komen zoals ernsto hoost remyB badr hari sem schild peter arts hippolyte rob kaman ryan simpson jermoe lebanner micro crop kan zo door gaan. Dat waren ware vechters.

Als je mij vraagt om een 8man toernooi neer te zetten zou ik vechters verplichten mee te doen in de bond zo niet dan sta je voorlopig aan de zij lijn mijn lijst

Plazibat-jamal-badr-gokan-levi-raja-rico-allistar overheem met als reserve spong dit zou moeten plaats vinden gooi de prijzen geld om hoog en je gaat zien deze vechters gaan komen en als laste wat moet benjamin A daar zoeken wat een onzin. Ik ga zoeizo niet kijken ik vindt dit toernooi belacheljjk en in voordeel van de huidige pussy kampioen gemaakt gewoon zielig glory !!!!!!!

jv
jules vanHoren
@JulesvanHoren
1 month ago

De kaartverkoop van de grand prix gaat slecht. Er zijn nog maar 8 tribunes en 2 vakken op de grond uitverkocht (de 2 kleinste vakken aan de loper).

Ik vrees dat we gedag kunnen gaan zeggen tegen de toernooien en dat we de toernooien op 95kg, 85kg en 77kg niet gaan zien.

jv
jules vanHoren
@JulesvanHoren
1 month ago

Maar wel een goed vooruitzicht met k1 alleen jammer dat alles dan snachts wordt uitgezonden. En we moeten nog zien of ze er geen potje van maken, de rebirth was ook niet te kijken.

W
Wim
@Wim
1 month ago

Ik denk niet dat die andere toernooien nog komen omdat dat echt het paradepaartje van Hols was. Maar die toernooien hoeven natuurlijk niet in het Geldredome plaats te vinden. Ahoy is ook een hele mooie zaal.

dhr future
@dhrfuture
1 month ago

Yo soldiers. Vinden jullie dat adegbuyi die wildcard verdiend? 3-fight losing streak Antonio, Jamal, Sofian. Ze konden beter kepenek erin doen die won nog op KO van Nordin, alleen hij was op secret juice.

P
Pronikon
@Pronikon
1 month ago

Tegen Jamal is een no contest dus officieel 2 verliespartijen en 1 no contest. Maar wie hadden ze dan moeten nemen, Terpstra?

P
PK_Gym
@PKGym
1 month ago

Er zijn gewoon te weinig heavyweights. Hij zal fungeren als boksbal van Kachab if Rico

P
Pronikon
@Pronikon
1 month ago

Glory heeft er een handje van om "oude" vechters aan te trekken. Onlangs weer een 34 jarige fransman, maar voor de lange termijn heb je daar helemaal niks aan. Wat dat betreft het is leuk dat Glory allemaal vechters binnen haalt, maar je zou toch in moeten zetten op jong talent welke in de kweekvijver komen van de pre lims en dan voorzichtig op de maincard komen? De enige vechter waar Glory van heeft kunnen profiteren is Badr, maar dat is vooral vanwege de naam en het geld wat Badr in het laatje bracht. Maar de overige "grote" namen, Catinas en Morasanu daar heeft Glory helemaal niks aan gehad.