Interview GLORY CEO Maurice Hols

gave respect

Maurice talks about Glory, the tournament and Ben Saddik

Uploaded on Feb 16, 2024, 5:28:38 PM (2 months ago)

24 comments

W
Wim
@Wim
1 month ago

Ik vind het wel jammer dat Maurice nu weg is. Ik heb het idee dat hij erg graag wilde maar behoorlijk werd tegengewerkt door de grote geldschieters van Glory. Rudmann en Andurand zijn 2 gasten die in het verleden leven met hun graatmagere ring girls en vriendjespolitiek. Deze uitzending voelt als een laatste poging van Maurice om zijn plan te pushen en daarin heeft hij gefaald. Tuurlijk was hij een hemelbestormer in een wereld die erg traditioneel is maar je kan niet altijd maar hetzelfde blijven doen en verwachten dat het blijft werken.

Rayhan Alouane
@RayhanAlouane
1 month ago

Yo goedenacht mooi stukje alleen leuke en aardig dat glory “champions league” is maar je wilt die ook wel een x gaan winnen toch in plaats alleen maar zijn. Ben Saddik gaat echt niet meer mee doen hoor eerst niet daarna wel ja dag… laat hem maar lekker vechten tegen de winnaar en wie dat word dat weet ik niet maar dat zien wel wel fijne nacht rust allemaal ciao.

Ks
Kensho sen
@ken85
1 month ago

Een TIP, als je mensen vechters laat kiezen om mee te doen aan de Grand Prix, dan moet je als organisatie al weten dat de vechters waar uit gekozen kan worden ook echt mee willen doen. Het was een leuk idee maar niet al te slim.

Ks
Kensho sen
@ken85
2 months ago

Meneer de CEO snapt het volgens mij niet helemaal. Eerst had Glory zoiets van het is Jamal zijn tijd nog niet, hij heeft lang niet gevochten bla bla bla. En nu op het laatste moment toch vragen omdat de fans dat zo graag willen. Dat de fans het zo graag willen kon ik hem een halfjaar geleden ook wel vertellen. Weer eens een blunder van Glory en deze CEO heeft blijkbaar niet echt verstand van zijn doelgroep.

W
W-men99
@Wmen99
2 months ago

Een ding zeker als ik hoor jamal doet officieel mee. Dan gooi ik wel die spaarvarken kapot op tafel. Of ga ik tussen de bank paar stuivers zoeken. Want ik ben hoe dan ook aanwezig.