Warrior Talk #18

Mo Amine, Ilonka Elmont, Maik Polanen & Wouter Schols | Warrior Talk

gave respect

Our guests during this episode of Warrior Talk: Mo Amine, Ilonka Elmont, Maik Polanen & Wouter Schols. Three-time K-1 world champion Remy Bonjasky is the presenter.

Uploaded on Dec 3, 2023, 12:29:33 PM (6 months ago)

16 comments

Kickbokx
@K1
6 months ago

Ik vind Maik Polanen echt een persoonlijkheid binnen de kickbokswereld en als coach/trainer. Ik vind dat hij moed toont door ook kritisch naar zichzelf te kijken ipv alleen naar een vechter tijdens een gevecht.


Wat betreft de puntentelling tijdens een gevecht. Zou het niet top zijn als beide vechters/coaches een VAR moment mogen indienen tijdens een gevecht? Dat zou de boel wel scherp zetten!

N
Nao
@Noa
6 months ago

Geen vraag maar wou effe zeggen jullie zijn soldaten vooral marinio/B)vind het alleen jammer afentoe dat jullie als slecht worden gezien omdat jullie kritisch en eerlijk zijn terwijl mensen niet begrijpen (rico) dat jullie uit goede intenties kritisch zijn dat zie je gelijk jullie willen de sport groter en mooier maken en dat doen jullie doormidel van hoe jullie zijn eerlijk met goede intenties soldatenú.op mike polanen zijn jullie ook kritisch maar die kan het gewoon hebben als een man en gaat gewoon door en leert er eventueel van kijk maar na vorige jaar en dit jaar dit jaar heeft alles gewonnen op 1na dat is pas uniek en daarbij wil ik ook zeggen als hij het goed doet geven jullie ook altijd zijn wel verdiende props die hij sws al verdiend gewoon zo blijven door gaan strijders ZET DEZE VRAAG ERIN

N
Nao
@Noa
6 months ago

Geen vraag maar wou effe zeggen jullie zijn soldaten vooral marinio(😉😂)vind het alleen jammer afentoe dat jullie als slecht worden gezien omdat jullie kritisch en eerlijk zijn terwijl mensen niet begrijpen (rico) dat jullie uit goede intenties kritisch zijn dat zie je gelijk jullie willen de sport groter en mooier maken en dat doen jullie doormidel van hoe jullie zijn eerlijk met goede intenties soldaten💯💪.op mike polanen zijn jullie ook kritisch maar die kan het gewoon hebben als een man en gaat gewoon door en leert er eventueel van kijk maar na vorige jaar en dit jaar dit jaar heeft alles gewonnen op 1na dat is pas uniek en daarbij wil ik ook zeggen als hij het goed doet geven jullie ook altijd zijn wel verdiende props die hij sws al verdiend gewoon zo blijven door gaan strijders ZET DEZE VRAAG ERIN

BL
Bruce Liku
@Bruceliku
6 months ago

Ik heb een vraag aan jullie allen. Mike Polanen had het over de huidige generatie die toch moeite zou hebben zich aan te passen aan regels die Ilonka weer aan het toepassen is. Nu mijn vraag: zouden vechters van vroeger beter zijn geweest met alle mogelijkheden die gyms bieden tegenwoordig ( denk aan diëtisten , krachttrainers etc ) of zouden de huidige toppers beter zijn geweest met de ( misschien wel Spartaanse) aanpak van vroeger?

Kickbokx
@K1
6 months ago

Ik denk persoonlijk dat (veel) vechters van nu, teveel bezig zijn met krachttraining ipv cardio of techniek. Ik denk ook dat een vechter die teveel krachttraining doet sneller geblesseerd raakt. Je wilt eigenlijk lange spieren ipv korte dikke spieren wat weer invloed heeft op de reach en techniek. Daarnaast als een vechter teveel spier heeft, teveel opgepompt is dan gaat het ten koste van zijn conditie.


De vechters van toen waren naar mijn idee op dat gebied beter en technischer en gingen ook echt voor de kill!

Nu zie je dat een vechter teveel denkt aan zijn naam, zijn fight record- zijn insta volgers enz enz. Het is begrijpelijk, maar wel zonde.


A
Afghaan
@Jetlee
6 months ago

vraag voor Kenneth uh ik bedoel Remy.

Vinden jullie niet dat Jamal en Badr en Luis het aan zichzelf te danken hebben. Hoe kan je als topsporten zo professioneel met dooing bezig zijn. Badr is na Hesdy 2 niet meer het zelfde geweest schorsing jaren heeft hem telkens uit ritme gehaald. Zelfde geldt voor Luis Tavares als we nu naar hem kijken en vergelijk met Luis van Collision 2 en tegen Duur is wereld van verachil. Ook Jamal, nu telkens reacties plaatsen en uitlokken naar Rico terwijl die keihard is gepakt met doping en is geschorst. Nu maar pijnlijk langs de lijnen kijken naar tegenstanders van rico. Kan jij ons vertellen Remy waarom doen hun dit doping shit op zo een hoogtepunt van hun carriere, wetende dat ze gecintroleerd worden en jaren geschorst kunnen worden.

W
Wim
@Wim
6 months ago

Glory en andere kickbox organisaties hebben echt heel lang geen doping controles gedaan. Sterker nog, Glory heeft een tijdje geen gala's in Nederland willen organiseren om die reden. Vorig jaar begon Glory ineens met doping controles, dan vallen er ineens een hele hoop door de mand. Maar de meeste vechter zijn gepakt op onbenullige dingen als viagra omdat ze zich nooit hebben verdiept in wat er wel en niet onder doping valt. Stukje onprofessionaliteit bij de vechters en trainers dat ze het vaak gewoon niet weten.